Motorcyklist tuder da han fanges efter 183mph politijagt
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fartsynder bryder klynkende sammen

Motorcyklist tuder efter at være jagtet af politiet med 183mph
CO
30/05-2020 kl. 07:00

De fleste burde nok retfærdigvis indrømme, at i hvert fald nogle af os måske ved en enkelte lejlighed er kommet til at give en smule for meget gas på motorcyklen. Men hvis den lille ufrivillige ups'er har påkaldt sig etatens opmærksomhed, og vi vinkes ind til siden for en velment løftet pegefinger eller et bødeforlæg, så vælger flertallet uden tøven at efterkommet ordren.

Men nogle stikker af

Men en lille procentdel er knap så samarbejdsvillige, og enkelte 'edderseje rødder' giver den i stedet ekstra gas i forsøg på at undgå lovens lange arm.

Den fremgangsmåde ender sjældent specielt heldigt, og det gjorde den heller ikke for den 24-årige amerikanske Senior Airman Michael Alexander Workman.

Se videoen længere nede hvor Workman forsøger at stikke af fra Trooper Walter Jack fra Oklahoma Highway Patrol, der forinden havde målt Workman og nogle venner til 80mph i en 70mph zone.

Workman havde måske selv en ide om, at han under jagten – hvor farten når små 300 km/t – fremstod som lidt af en hård Top-Gun nyser. Men da han pågribes af lovens laaange arm, er den unge mand der er indrulleret i det amerikanske luftvåben pludselig knap så cool som Tom Crusie.

Se videoen inden du læser videre.

Artiklen fortsættes under videoen.

Som du så i videoen, slår Michael Alexander Workman efterbrænderen til ud af lige vej, og giver en opvisning i lavtflyvende zig-zag i trafikken, i forsøget på at lege kispus med politiet. Situationen bliver en anelse mere træls – og modet daler måske en smule – da han indser at skridtraketten er knap så hurtig som det amerikanske luftvåbens fly han til daglig færdes blandt, og politibilen måske hurtigere end forventet.

“Jeg ville slet ikke køre så stærkt”

Workman der til daglig arbejder på Tinker Air Force base i Oklahoma, er indlemmet i 965th Airborne Air Control Squadron med tilknytning til US Air Force 1A351 Airborne Missions Systems Operator. 

Krigeren angav efterfølgende vennerne han var fulgtes med.

Amerikanske AirForceTimes bringer dette citat fra patruljevognen: “I can’t lie, I’m in the military,” Workman said. “I know both of them. I’m not gonna [censureret] lose my job because of them. I didn’t even want to [censureret] ride that fast.”

Her tænker nogle måske… if you can't do the time, don't do the crime??

Eller måske skulle du have brugt hjernen og slået af på gassen, hvis du slet ikke ville køre så hurtigt??

Risikerer fængsel i 1-5 år

Workman blev efter pågribelsen placeret i den lokale arrest, men blev senere sat på fri fod mod en kaution på U$ 2000,-

Han risikerede en fængselsstraf på 1-5 år og/eller en bøde på mellem 1000 og 5000 dollars.

Men måske slipper Workman i stedet for med en straf, hvor han bliver sat til at skrubbe landingsbaner med sin tandbørste.

Det amerikanske luftvåben anmodede nemlig om at overtage sagen, hvorefter distriktsanklager Craig Ladd d. 7. Maj droppede sigtelserne mod den klynkende fartsynder.

Vi gætter på at United States Air Force ikke er specielt imponerede over ungersvendens eskapader, og det er tilsyneladende heller ikke en sag der fejes ind under gulvtæppet af USA's væbnede styrker. Se blot Military Times' opslag på sociale medier, hvor du med et klik på den grådkvalte fartsynders billede sendes videre til artiklen i AirForceTimes.

 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start