Kubo - Den tohjulede transporter - Helt elektrisk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fagre nye verden

Mød Kubo - Fremtidens udbringer
Tommy Rønn
27/11-2013 kl. 01:00

Kubo fra Lit Motors er nytænkning til vores allerede overfyldte urban-miljøer overalt på kloden. En af de ting der kvæler erhvervslivets fremskridt, er langsom udbringning af vigtige dokumenter og effekter. I mange byer har cykelbudene overtaget meget udbringning fra varebilerne, da selv 20 km/t på cykel, i mange byer, er hurtigere end den firehjulede trafik.

I byer som f.eks London er meget by-transport flyttet fra biler til motorcykler. Desværre har motorcyklerne et problem når store forsendelser skal fragtes. Budene mister vigtig tid, spildt på fastspænding.

Nu kommer løsningen til byerne fra Lit Motors. Løsningen hedder Kubo. Kubo kan transportere ca. 150 kg. Med en førervægt på 80 kg, er der altså plads til 70 kg i lastrummet. 70 kg er ganske meget at transportere på en tohjuler.

Da Kubo er helt elektrisk, sviner den ikke i byerne. Hverken med CO2 eller støj. Kubo magter 80 km på en opladning, og følger let bytrafikken da tophastigheden er ca. 70 km/t.

Kubo kan oplades alle steder da den også kan lades på et alm. 220v udtag.

Desværre kender vi ikke prisen på Kubo fra Lit Motors.

Vi kan let forestille os en fremtid  i byerne med Kubo. Specielt pizza udbringerne vil få et perfekt køretøj med Kubo som arbejdsredskab.

Del med en ven

0 personer snakker om “Fagre nye verden

  1. Mon ikke der kunne blive plads til en benzin motor mellem saddel of baghjul hvis man ville…

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start