Fælles åbning af sommerland i Maj aflyst
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fælles åbning aflyst

Fårup Sommerland's administrerende direktør udskyder åbningen af parken, og aflyser i samme ombæring det årlige MC-træf.
Steffen F. Olesen
06/04-2020 kl. 12:00

Først i Maj måned er der i det nordjyske tradition for, at en pæn flok motorcyklister sætter kursen mod Fårup Sommerland nær Blokhus, for i fællesskab at åbne parken. Man kan vel egentlig godt kalde det Jyllands svar på Bakkeåbningen, og det er en dag hvor man i Nordjylland må forvente at støde på den ene flok motorcykler efter den anden. En oplevelse man som motorcyklist kun kan blive glad i låget af, når man triller rundt på de snoede landeveje; det er næsten – med lidt god fantasi – som at befinde sig omkring Assen by i Holland under MotoGP weekenden.

På dagen er der fri entre for de som ankommer på motorcykel, trike, og andre køretøjer, som med et optimistisk sind kan falde ind under samme kategori.

De seneste år har vejrguderne smilet til de i snit 3000 motorcykelglade besøgende på åbningsdagen, og noget tyder på at historien vil være den samme i år. Tjenesten YR.no af et meteorologisk institut i Norge, som gennem en årrække har vist sig at være mere pålidelig end de muligheder vi har her i landet, spår at vi går varmere dage i møde; faktisk op mod 18 grader i det midtjyske om et par dage.

Så vi må sige at den danske sommer er godt på vej, og da Fårup Sommerlands ledelse i forgårs offentliggjorde på deres Facebook side, at åbningen er udskudt fra d. 2 Maj til d. 21. Maj, er der kun endnu større chancer for godt vejr på åbningsdagen.

Desværre bliver der i år ikke afholdt MC-træf i forbindelse med dagen, da ledelsen endnu ikke er klar over om der kommer restriktioner i forhold til forsamlinger i parken.

Her under får du et udsnit af Fårup Sommerland’s administrerende direktør Niels Jørgen’s Facebook opslag:

Den tid, vi befinder os i lige nu, er på alle måder ekstraordinær og usikker. Usikkerheden er der ingen, der synes, er sjov. Her i Fårup er vi naturligvis også usikre på, hvad den nærmeste fremtid bringer – og hvad det kommer til at betyde for Fårup, turismen, vores medarbejdere og alle vores gæster.

Vi ønsker, på alle måder, at gøre alt hvad vi kan, for at hele Danmark kommer igennem pandemien på bedst mulig vis. Derfor har vi i dag valgt at udskyde åbningen af Fårup Sommerland til foreløbig d. 21. maj. Vores gæsters og medarbejders sikkerhed samt ve og vel overtrumfer nu engang alt – uden dem er vi ingenting.

Det er naturligvis trist, at vi for første gang nogensinde skal udskyde en planlagt åbning af Fårup. Det vidner om alvoren i den situation, som vi alle, hver for sig, oplever lige nu.

Vi glæder os til at kunne slå dørene op til sæsonen, til årets store nyhed Saven og til, at vi alle kan opleve sammen igen. Vores slogan: ’De største oplevelser er dem vi har sammen', har aldrig været mere sandt og på samme tid aldrig været mere fjernt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start