2020 prisen på en flyvende fæstning finder du her
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Få prisen på din egen flyvende fæstning

Samt resten af Moto Guzzi's 2020 priser
CO
17/01-2020 kl. 05:00

Vi har taget hul på et nyt år, og som du har bemærket, er vi i denne tid i fuld gang med at videreformidle 2020 priserne på de nye og videreførte modeller du kommer til at se i forhandlernes salgslokaler i indeværende år.

2020 priserne for de Moto Guzzi modeller der lagerføres i år er i dag tikket ind i mailboksen, og som du kan se i prislisten nederst i artiklen, starter priserne ved Dkr. 104.998,- for en Moto Guzzi V7 III Stone ABS E4.

Læs eventuelt Gunnar Skrydstrup's test af Moto Guzzi V7 III Stone Led.

Elleve forskellige V7 III

Moto Guzzi V7 III er i 2020 tilgængelig i ikke mindre end elleve forskellige versioner, hvor den dyreste er V7 III Racer 10th Anniversary til Dkr. 143.998,-

Men så får du også en specialudgave der er kræset for med en fræk lille styrkåbe, nummerplade til racing, sædeskal, røde syninger i sædet, den herlige detalje med læderstroppen forrest på benzintanken, en øverste forgaffelbro der fortæller hvilket eksemplar i rækken netop din model er og meget andet.

Moto Guzzi V7 Racer 10th Anniversary leveres i individuelt nummererede eksemplarer

Men hvis stilen, udseendet, kørestillingen eller andet ikke lige tiltaler dig, så er der et meget interessant alternativ i samme prisgruppe, som måske kunne vække interesse.

Den billigste Moto Guzzi V85 kan nemlig blive din for Dkr. 145.998,- , og hvis du alligevel har ekstra 20 stærke der bare ligger og flyder, så er den dyreste Moto Guzzi V85 TT Travel Pack til Dkr. 166.998,- måske en overvejelse værd.

MagaCin testede V85 TT i oktober 2019

Læs MagaCin's test af Moto Guzzi V85 TT her, hvor Mathias som en del af konklusionen skriver: “Køreoplevelsen er tillidsvækkende og er et godt kompromis mellem komfort og sport. V85 kan bruges både på søndagssvingture, lange dagsrejser og tilmed også til daglig pendling, med den høje komfort og det rimelige forbrug. Tilmed til en pris, som ligger i den absolut lave ende.”

Moto Guzzi's flyvende fæstning

Men der findes også en ret speciel model i bassinets dybe ende. Du får en daler retur når du langer 350 stærke over disken for Moto Guzzi MGX 21 Flying Fortress, men så er du også clearet til at indtage cockpittet på din helt egen flyvende fæstning, med en længde på næsten 2.5 meter og en kampklar vægt på 314 kg.

Indrømmet… vi synes sgu giganten er lidt fed at se på, så du slipper heller ikke i denne omgang for en video.  

Vi skal ikke spilde mere af din tid, så herunder får du uden videre omsvøb Moto Guzzi prislisten for 2020.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start