MC Købe Guide: Få din drømmemotorcykel - Et tilbud
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Få din drømmemotorcykel

Bliv hjulpet på rette vej mod drømmen
Webmaster
20/08-2012 kl. 19:45

Alle kender det. Et tilbud man missede eller en god handel man kom for sent til. Sådan er det ikke mere når drømmemotorcyklen skal indkøbes. 123mc.dk har nu opfundet den hurtigste vej til det gode MC tilbud.

En helt ny Android App er netop landet på Google Play. Denne nye App er en annonceagent der altid sidder klar og venter på det perfekte tilbud. Det betyder drømmemotorcyklen ikke sælges uden den opdages.

Annonceagenten indstilles efter eget ønske. Her er et eksempel:

Motorcykel mærke: Alle

Årgang: 2007-2012

Ccm: 750-1000

Pris: 0-50.000 kr.

Straks en motorcykel oprettes på 123mc.dk, som opfylder de ønskede kriterier, modtages information direkte på den mobile enhed. Det betyder muligheden for at nå de gode tilbud først. Ingen tvivl om også forhandlerne vil oprette agenter det kan informere dem om de bedste brugte tilbud, når brugtlageret skal fyldes.

Alle der gerne gør en god handel kan installere 123mc App og blive informeret før andre købere. Da 123mc er Danmarks største salgsdatabase, indeholdende klart flest motorcykler, misses drømmen ikke hvis den udbydes her i landet.

Vores nye App findes her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Få din drømmemotorcykel

 1. Det er da en helt igennem fremrangende app (forbehold for at jeg ikke har brugt den ret meget endnu ;-)) i har begået der. Super hurtig og intuitiv at arbejde med.

  Tak for det.

 2. Fremragende idé. Kan man også definere tilbehør, så man fx kan søge på mc'er med abs?

 3. Er den app kun til telefoner ?

  Jeg kan ikke installere den på min Asus tablet (med android 4.0). Den siger at "Din enhed er ikke kompatibel med denne version"
  Magacin appen virker fint.

 4. Hmmm… Jeg tror der er et problem i forhold til Android 4. Jeg kan godt installere den på min Samsung Galaxy S2 med android 4.0.3 men søgefunktionen virker ikke, jeg kan ikke ændre søgekriterierne så jeg kan kun søge på Access 450 SM – og den er jeg slet ikke interesseret i 😉

  Om igen!

Skriv et svar

Giver børn en ny start