Et MC kup til de hurtige - Billig Husqvarna TR 650
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Et MC kup til de hurtige (Køberne fundet)

Vores elskede sjove motorcykler skal sælges (Auktionen slutter kl. 15.00)
Webmaster
23/03-2015 kl. 23:00

Chessmann og Puuder bedes kontakte MagaCin ApS asap for aftale vedr. afhentning at Husqvarna TR 650 Strada. Kontakt på tlf: 3131 7585.

MagaCin har gennem seneste år benyttet Husqvarna TR 650 Strada som testmaskiner til dæk, bremseklodser og diverse udstyr. Det var bl.a. TR 650 der var maskinen bag vores store dæktest i sommeren 2014. Se testen her og her.

Nu går den ikke længere, og to af vores fire testmaskiner skal nu sælges. De to der er brugt mindst skal have nye ejere. Begge står de 100% som nye, og har kun kørt omkring 1.000 km. Altså i praksis nye maskiner. Begge sælges de med med 2 års reklamationsret.

Vi har målt, testet og prøvet. Trods en opgivelse på 58 motorheste, yder en TR 650 Strada over 53 baghjulsheste. Den magter ægte 170 km/t, udstyret med to personer og fuld rejseoppakning. Med kun en person og uden oppakning, klarer den ægte 185 km/t. Er du en af dem med A2 kørekort, kan de drosles så effekten passer til denne kørekort-kategori.

På MagaCin var vi ikke i tvivl da vi testede Husqvarna TR 650 Strada. Det var den ubetinget sjoveste motorcykel på markedet til 100.000 kr. Da nyprisen senere droppede til 75.000 kr. + levering, var det nok det bedste MC køb til prisen i Danmark gennem mange år. Her kan ses hvad MagaCin tidligere har skrevet og filmet om Husqvarna TR 650 Strada. Mest imponerende er nok at Husqvarna TR 650 Strada egner sig både til leg og til langtur. Den kombination magter få andre motorcykler.

Også vores venner Ari og Bradley fra On Two Wheels er enige med os på MagaCin. Husqvarna er bedste og sjoveste motorcykel til prisen, og selv en KTM Duke 690 må se sig slået af Husqvarna TR 650 Strada ifølge de gale knægte. Deri er vi dog ikke helt enige, da Duke efter vores mening er eksakt så god som TR 650 Strada. Deres videovurdering kan ses herunder teksten.

Noget at det rigtig spændende for mange motorcyklister, er mængden af ekstraudstyr og gejl der kan købes til Motorcyklen. Til Husqvarna TR 650 Strada kan både Husqvarna, Givi, SW Motech, Touratech, Wunderlich, samt  mange andre, leverer oceaner af udstyr og gejl til den sjove italiener.

Da motorcyklerne i praksis er nye, og sælges til højest bydende over 58.000 kr. incl. afgift, er det muligt at gøre et godt MC køb for dem med hang til sjov, leg og eventyr. Skal det være kedeligt at køre MC er det nok en anden motorcykel der skal søges.

MagaCin er naturligvis behjælpelige med opsætning af maskinens affjedring og geometri så den passer 100% til køber, og til begge maskiner leveres et sæt ekstra dæk så de første 20.000 km kan køres uden gummi-udgifter. Vi smider også gerne et todages MC kursus oven i hatten til køberne. Indregistrering står køber selv for. MagaCin hjælper dog gerne.

MagaCin modtager bud som kommentar under artiklen her. De to højestbydende bliver de heldige med en frisk Husqvarna i garagen. Er der spørgsmål til de to Husqvarna kan vi kontaktes på telefon hverdage mellem 09.00 og 16.00, eller via email: [email protected]

Skal du have en af de sidste to udbudte Husqvarna TR 650 Strada i Danmark er det altså nu. Højeste bud d. 01.04.2015 kl. 15.00 løber med maskinerne.

Del med en ven

0 personer snakker om “Et MC kup til de hurtige (Køberne fundet)

  1. Jeg byder også gerne 60.000, forudsat at der selvfølgelig er mulighed for at se og prøvekøre cyklen 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start