Gunnar Skrydstrup går på pension - Slut med MCTC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Et ikon takker af

38 år som mr. motorcykel er lidt af en bedrift
Tommy Rønn
04/04-2017 kl. 21:30

Forretningsføreren hos MC Touring Club går på pension. Gunnar Skrydstrup har været medlem af MC Touring Club i 48 år, og har tegnet klubben udadtil gennem 38 år som foreningens forretningsfører. Med en sådan historie er det Gunnar velundt med lidt tid til sig selv.

Gunnar er en ægte forretningsfører, født som B menneske. Gunnar var altid svær at kontakte på jobbet før kl. 11.00. Der var han nemlig sjældent mødt. Til gængæld kunne man næsten altid træffe Gunnar på kontoret til kl. 20.00 om aftenen. Så trods sen mødetid, var arbejdsdagene for Gunnar lange.

Gunnar har gennem de mange år lagt hele sit hjerte i foreningen MC Touring Club. Der er ikke megen tvivl om Gunnar er en stor del af grunden til den succes og medlemsfremgang foreningen har oplevet gennem årene. Gunnars kolde, rolige og analytiske evner har ført  MC Touring Club sikkert gennem de mange år.

Personligt har jeg kendt Gunner i 20 år, og har brugt mange timer i selskab med Gammel Nok, som vi kalder ham. Først som hygge-skribent hos bladet Touring Nyt, og senere som skribent-kollega ved alle de store MC arrangementer rundt i verden, Årets Motorcykel og utallige køreture på testmaskiner. Og netop turene på testmaskiner imponerede i selskab med Gunnar. 50 år på langevejene på to hjul fornægter sig ikke. Gunnar er ingen raket på racerbanerne, men på landevejene er han sgu hurtig, og svær at følge.

Gunnar er et sprogligt geni, og derfor er det også Gunnars skyld at medlemsbladet Touring Nyt har været let læseligt gennem de mange år. Trods utallige dårligt skrevne artikler fra foreningens medlemmer, har Gunnar altid formået at ændre teksterne så de var læsbare. Uden at ændre for meget på forfatternes budskab. Lidt af en bedrift. Gunnar har helt enkelt holdt medlemsbladet i et korrekt dansk.

Gunnar er søn af en købmand fra Kolding og har derfra lært økonomiens fornuftige kunst. Gunnar er ikke typen der smider penge efter usikre tiltag. Denne taktik har vist sig rigtig. Gennem Gunnars tid i MC Touring Club er formuen konstant vokset, til de nuværende solide næsten 20 millioner kr.. Imponerende.

Gunnar har bygget MC Touring Club op fra næsten nul, til de nuværende godt 35.000 medlemmer. Vi håber det bedste for MC Touring Club uden den gigantiske kapacitet Gunnar Skrydstrup, så foreningen fortsat kan være medvirkende til at trække endnu flere på to hjul.

Gunnar, du ønskes en dejlig tid som pensionist herfra, og vi takker for de mange år med dig ved roret hos “Klubben”, og takker også for hyggelig samvær professionelt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Et ikon takker af

  1. Det er helt bestemt velfortjent at Skryd går på pension nu. Jeg har tit og ofte møst ham rundt til træf og husker ham som et flinkt og rart menneske. Nyd dit otium…

Skriv et svar

Giver børn en ny start