Ser vi den nye Ducati Streetfighter V4 den 13 Juni?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Er dette den nye Ducati Streetfighter V4?

Nyheden vises ved Pikes Peak
Steffen Olesen
08/06-2019 kl. 09:47

Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at Ducati's nye Streetfighter V4 er i den sene testfase. Spionbilleder af den camouflererede model har cirkuleret på internettet i nogle uger, og det store 64 tusinde kroners spørgsmål var så, om vi skulle vente til efterårets motorcykeludstilling EICMA på at se modellen blive præsenteret for offentligheden.

Vi må konstatere, at det er rigtig svært for motorcykelprouducenterne at holde kortene tæt til kroppen, når det gælder nye modeller. Vi ser ofte lækkede informationer om nye modeller, længe inden motorcykelproducenterne selv kommer på banen med fakta.

Men måske har Ducati i denne ombæring været på forkant med begivenhedernes gang.

Den italienske motorcykelproducent har nemlig for ganske nylig frigivet en teaser-video på diverse social medier. Videoen afslører på ingen måde specifikke detaljer, men budskabet “Handskerne smides på Pikes Peak”, mere end indikerer at der er tale om en barsk model.

Spørgsmålet er så hvilken?

Men kan du forestille dig en mere sveden model end en ny streetfighter V4?

Det kan vi ikke, så derfor gætter vi på at vi får den nye Ducati Streetfighter V4 at se allerede d. 13 Juni, inden Hill-Climb eventen Pikes Peak løber af stablen sidst i samme måned..

Vores gæt er at vi får en specialudgave at se allerede om en lille uges tid, og at vi må vente på standardudgaven til senere på året. Hvilket meget tænkeligt kunne være ved EICMA i Milano – Italien i efteråret, hvor Ducati sædvanligvis afholder flotte præsentationer i eksklusive omgivelser.

Vi sidder klistret til computeren d. 13 Juni for at få syn for sagen, og iler naturligvis med en opdatering straks vi ved mere.

Se Ducati's lille sneak-peak i opslaget på facebook herunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start