Auktion: Netop nu bortauktioneres 36 motorcykler!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu en stor auktion på 123mc.dk

Netop nu bortauktioneres 36 motorcykler!
Steffen F. Olesen
24/09-2019 kl. 11:00
Auktionen tidligere på måneden var en succes, og det har fået landets forhandlere til at grave endnu en stak cykler frem fra gemmerne.

Netop nu suser 123mc auktionen afsted, hvor i 36 motorcykler skal finde nye ejere. 

Der er mange spændende motorcykler i auktionen, alt lige fra en klassisk Ariel fra 1953 til en småhidsig Bandit 600, som alle har det til fælles at de søger ny ejermand. 

 

En medarbejder på 123mc vil konstant overvåge auktionen, og han vil gøre sit bedste for at alt fungerer og forløber korrekt. Men for en god ordens skyld må vi hellere nævne, at auktionssiden automatisk opdaterer med kort interval, så du kan se de seneste prisændringer.

Der er altså ingen grund til at opdatere siden i tide og utide, da dette blot vil belaste auktionen unødigt, og herved skabe større risiko for tekniske komplikationer.

 

Alle bud skal ske via internettet, og det betyder at du kan byde hjemme i sofaen, samt opsætte autobud som i de professionelle auktionssystemer hos de store auktionshuse. Du behøver altså ikke sidde foran skærmen i hele auktionens løbetid.

 

Husk at du som byder helt selv vælger størrelsen på dine bud, og det er derfor kun dig selv du efterfølgende kan takke for en god handel. 

 

Auktionen kan findes på 123mc.dk eller via dette link: www.123mc.dk/auktion/

Auktionsbetingelser: Denne auktion er en afhentning/engros auktion. Køretøjer købes som beset. Køretøjer kan beses hos udbydende forhandler frem til sidste auktionsdag. 

 

Del med en ven

0 personer snakker om “Endnu en stor auktion på 123mc.dk

  1. Hvor mange af jeres læsere regner I med har cvr-nummer? "Sælges kun til CVR-nr."

  2. Du opretter bare midlertidigt en personlig mindre virksomhed på skattestyrelsens hjemmeside.

Skriv et svar

Giver børn en ny start