Yamaha XJ6 på Eicma messen - perfekt til pigerne
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu en rigtig pigecykel

På Eicma messen, hvor det var første gang pressen fik den nye XJ6 fra Yamaha at se i levende live, fik vi muligheden for at beskue og besidde maskinen
Tommy Rønn
30/11-2008 kl. 01:41

Perfekt til pigerne vil nogle mene. Den er lav som Kawasaki ER6N 2009 og Suzuki Gladius. Så dem der ønsker 4 cylindre istedet for 2 får nu også muligheden.

Den er dog mere volumiøs end de to konkurenter med det halve cylindreantal. Når den besiddes virker maskinen en del bredere end de to andre, så Yamaha giver følelsen af en stor motorcykel.

Man ser straks at XJ6 er af nyere konstruktion end Fazer modellerne. Lygter, og instrumenter virker mere tidsvarende og moderne. Dette betyder ikke nødvendigvis det virker bedre, kun at designet er anderledes.

Det bliver spændende hvilken maskine der løber med topsællert-pokalen i 2009. Vores klare gæt er netop Yamaha XJ6, Kawasaki ER6 eller Suzuki Gladuis. Hvis ellers sidstnævnte holder fornuftig pris.

Priserne på de tre spændende nyheder bliver hhv. Yamaha 86.000 kr., Kawasaki ca. 90.000 kr. mens Suzuki prisen endnu er ukendt, men netop Suzuki plejer at holde fornuftige priser.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start