MagaCin er helt oppe at flyve! - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin er helt oppe at flyve!

I dag rejser MagaCin's samlede stab til Milano for at dække nyhederne til 2022 - og du kan følge med!
Steffen F. Olesen
22/11-2021 kl. 05:00

Hos MagaCin er det hvert år sidst i november måned en tradition, at den samlede stab pakker taskerne og sætter kursen mod verdens største motorcykeludstilling i Milano. Alt lige fra skribenter på fuld tid til freelancere, fotografer, IT-nørder, bogholderen og hvad der ellers måtte være af godtfolk når tiden nærmer sig, rejser afsted for bedst muligt at kunne komme omkring samtlige nyheder til den kommende sæson.

Det gør vi naturligvis også i år (ja, faktisk i dag), for selvom Corona pandemien har rystet præsentations-posen godt og grundigt hos producenterne, som efterhånden allerede har præsenteret en lang stribe 2022-modeller, så ved vi, at der hos flere stadig er noget i gemmerne, som først bliver afsløret på messen.
Og vi skal da også have en walk-around af modellerne som vi allerede har skrevet om.

Proceduren vil – hvis restriktionerne tillader det – være den samme som på de sidste par udflugter til EICMA, hvor vi på MagaCin’s Facebook profil vil livestreame præsentationer fra flere producenter.
Ydermere vil vi i år smide en del materiale og information op på vores Instagram, hvor du vil kunne finde billeder og videoer som ikke publiceres på MagaCin.dk. – Altså, en slags behind the scenes oplevelse.

For dig som læser vil der ikke være de store ændringer i materialet som vi hiver med hjem fra Italien, bortset fra, at folkene i videoerne i år ser en smule anderledes ud, og at klippene måske er en anelse mere luftige.
Corona’en har nemlig bedre tag i udlandet end herhjemme, og derfor er der regler for afstand og lignende på messen. Hertil er der umiddelbart også krav om mundbind alle steder på messen, så i dette års videoer kommer statister samt hovedpersoner altså til at fremstå mere anonyme end før.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start