En rigtig god handel - 123mc - Auktion - Okt. 2014
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En rigtig god handel

Alt tyder på flere kommer til at gøre en rigtig god handel i den store 123mc.dk auktion
Webmaster
01/10-2014 kl. 12:30

Meget tyder på de mange motorcykler i 123mc.dk auktionen, kommer til at finde nye ejere, som får erhvervet en motorcykel til rigtige fornuftige penge.

Byderne er dygtige, og det nyprogrammerede auktionssystem tyder på at virke, uden alt for mange supportmails til 123mc.dk. Eneste problem der er set, er nogle få, udstyret med Windows 8 og nyeste Internetexplorer, der i kombination med nogle tillægsprogrammer, driller lidt.

Er du en af dem der oplever problemer med Windows 8 og nyeste Internetexplorer, er løsningen en anden internet-browser. Derefter vil der ingen problemer være med budgivningen.

Efter den succes auktionen allerede er, hvilket kan aflæses af de mange tilmeldte bydere, leger 123mc.dk også med tanken om senere at tilbyde en auktionsløsning til private. Dette er dog langt ude i fremtiden, og kun på tankeniveau.

123mc.dk havde gerne set flere udbudte motorcykler i auktionen som kunne sælges til private uden CVR nummer. Ca. 60% kan sælges til private, men det er ønskelig med en endnu større andel i auktion til private.

Hvis ikke du har set de mange motorcykler i 123mc.dk auktion kan de ses her.

Del med en ven

0 personer snakker om “En rigtig god handel

 1. Forstår ikke hvordan det kan gå til at når man er blevet overbudt, så kommer der en halv time senere en mail hvor der står man har vundet auktionen?
  Hvordan kan man vinde når man er blevet overbudt?

 2. En fejl i vores system har desværre koblet forkerte bydere med forkerte motorcykler. Denne vil være rettet til næste auktion. Mails omkring vundne auktioner er dog valide, så du er den heldige vinder i den auktion hvor du har budt, hvis du har modtaget en sådan mail.

 3. Så en del har altså ved en fejl budt på maskiner de ikke ville have .. men som andre ville have. Den pris man har givet for "sin" maskine er altså opstået ved en tilfældighed af bydere, der IKKE nødvendigvis har budt på motorcyklen man ville have …

  Mange kunne altså have fået deres maskine billigere end tilfældet blev ? Uanset om man satte et maks. bud. eller ej, så er der en stor sandsynlighed for at man har budt for meget ?

  Må sige at jeg ikke er imponeret over hverken udbud, kvalitet eller den tilsyneladende garanti som kun er fulgt med NOGLE af maskinerne. At så auktionen i sig selv også er gået galt og næsten burde gøres om …

  Men tillykke .. øh, til hvem ?

 4. Nej heldigvis er det Morten B. Kun de afsluttende mails efter endt auktion er blevet fejladresserede. Fejlen er nu rettet og rette modtagere har fået rette mails.
  Men ja der er ærgerligt noget sådan sker, men i så store programmeringsopgaver som f.eks dette system til auktion, kan altså gemme sig fejl, men nu skulle disse være rettet til en eventuel næste auktion.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start