En overrendt MC udstilling - Lokomotivværkstedet 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En overrendt MC udstilling

Udstillingen i CPH var både godt og skidt for branche og gæster
Tommy Rønn
01/03-2017 kl. 14:45

Ifølge de ansvarlige organiserende personer bag udstillingen, endte besøgstallet på små 15.000, hvilket inkluderer alt, både normalt betalende, gratister, udstillere, udstiller VIP invites og de mange børn.

15.000 var ALT for meget i Lokomotivværkstedet, og specielt lørdag var helt grotesk med ca. 10.000 besøgende. At de ansvarlige havde advaret mod overbelastning lørdag middag, er vi motorcyklister ligeglade med, for vi ynder at kombinere MC udstilling med fadbamser, og så egner lørdag sig bare bedst.

Nuvel, rammerne i Lokomotivværkstedet er utvivlsomt fede. Langt mere stilrigtige til en rustik MC udstilling, end de kedelige barberede normale messecentre, der ydermere er meget omkostningstunge. Men pladsen skal også være nok og rigelig, da bevægelser som sild i en tønde aldrig er sjov.

Desuden var også antal udskænkningssteder for få, og toiletmængden for lille. Det kan undre at Lokomotivværkstedet ikke har bedre styr på den slags når de også arrangerer ølfestival. Til et sådan arrangement må man formode det urineres en del.

Antal udstillere og kvaliteten af dem kan der ikke peges mange fingre af. Det så sgu godt ud, og der var rigelig at se på. Jeg mindes ikke nogen anden udstilling i Danmark de seneste 10-15 år med så mange forskellige udstillere, og dermed så meget at se på. Og tror heller ikke tidligere der har været så mange MC mærket samlet til udstilling i DK. Danmark kommer desværre aldrig op i udstillingsstørrelse som vi kender det fra Tyskland eller Italien. Dertil er vi for små.

Jeg synes rammerne var fede, men vil organisatoren bag projektet gentage projektet i 2018, så skal de efter min mening tilkøbe sidehallen for langt mere plads. Flere toiletter skal opsættes, og flere madboder køres i stilling. Desuden bør indgang åbnes fra begge sider af hovedbygning så kø kan undgås. Og så skal folk lade bilerne stå hjemme. Parkeringspladser midt i CPH bliver kun færre, og sådan er det.

De gladeste er utvivlsomt de mange udstillere. De fik tusindvis  af gæster til at se deres produkter på deres stande, og grundet det store antal gæster tilbagebetales deres udlæg for at deltage. Altså et gratis projekt for dem. Nok også tiltrængt da regnskaber blandt importører og forhandlere i MC branchen ikke just er eventyrlig læsning.

Alt i alt er det fedt der endelig kommer noget i en god størrelse til os motorcyklister i Danmark. Det har været savnet. Så sindsygt mange gæster vidner om vi vikinger vil de tohjulede. Fedt. Og samlet set må vi sande at også vi hyggede os blandet de mange danske motorcyklister i Lokomotivværkstedet.

Del med en ven

0 personer snakker om “En overrendt MC udstilling

  1. Så sandt så sandt. Men det var en fed dag og vi blev smidt ud til sidst næsten 1830 😉 men der var godt nok vildt mange midt på dagen. Jeg gad ikke kø til kummerne så jeg gik da bare udenfor i buskene 😉

  2. Tog til Lokomotivværkstedet søndag eftermiddag kl. 13.00 – god plads og masser af tid til at kigge på varerne og snakke med udstillerne. Kommer gerne igen til næste år!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start