En ny MagaCin service - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En ny MagaCin service

MagaCin hjælper med hjemmesider
Tommy Rønn
30/09-2010 kl. 09:00

En ny service fra MagaCin tilbyder direkte implementering af nyheder på andre hjemmesider. Vores nyheder er dermed ikke mere forbeholdt vores side.

Denne service er udviklet så forhandlere, motorcykelklubber og private med egne motorsider, altid kan tilbyde friske nyheder på egen side, uden selv at skulle arbejde.

Det er lavet meget professionelt. Det betyder automatiske billeder i størrelser efter eget valg, samt et utal af andre justering og tilpasningsmuligheder. Ikke noget med gammeldags og kedeligt RSS, som vi dog stadig bibeholder til håndholdte.

Vi har lavet alt forarbejdet, og dem som ønsker nyhederne på deres sider, skal bare klippe og klistre en kort kode ind på egen side. Derefter markere 0 eller 1 i de forskellige valg, og automatiske nyheder er kørende.

En af de vigtigste parametre er mgcn_dshare. 1 i denne parameter betyder kun forhandleregnede nyheder. 0 betyder alle nyheder. Dette er lavet så også forhandlere kan benytte nyheder, uden at skulle resikere hård kritik af deres produkter, fra vores side, direkte på deres egen hjemmeside.

Som man kan se i følgende eksempel, kan der også vælges mellem motorcykel og bilnyheder.

Se vores eksempler her: http://www.magacin.dk/feed

Så er det bare at vælge det ønskede setup, klippe koden til egen side, og ændre 0 og 1 til det ønskede.

God fornøjelse med altid opdateret hjemmeside. Er der problemer med implementering eller det tekniske, er det bare at kontakte os, da vi har stor viden omkring hjemmeside-teknologi.

Husk at RSS til mobilen stadig virker.:

Motorcykler: http://www.magacin.dk/rss.php?feed=recentarticles&type=bikes

Biler: http://www.magacin.dk/rss.php?feed=recentarticles&type=cars

Del med en ven

0 personer snakker om “En ny MagaCin service

Skriv et svar

Giver børn en ny start