Ron Haslam Racing school - En imponerende racerskole
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En imponerende racerskole

Ron Haslam gør det bedre og billigere
Tommy Rønn
28/06-2011 kl. 07:30

Den tidligere store Moto GP stjerne, engelske Ron Haslam, har fulgt flertallet af Moto GP stjernes fodspor. Det betyder han har lavet en racerskole. Ron Haslam´s racing school kører fortrinsvis på Silverstone i England, ved byen Milton Keynes.

Undertegnede har kørt med flere racerskoler. Bl.a. den originale California Superbike School, tyske Bike Promotion, Motorrad – PS og flere andre. Ingen virker så professionelle som hos mr. Haslam.

Det er utroligt hvor meget man får for pengene på Ron Haslam Racingschool. Denne skole er ikke dyrere end andre, men her er det med ene-undervisning og inklusive motorcykel når man kommer på elite niveau. På begynder niveau arbejdes der med 3-4 elever og er også inklusive maskine. Andre skoler forlanger man benytter egen maskine, og de arbejder med mange elever pr. instruktør.

På Ron Haslam Racing school skal man starte i Premier 600 klassen. Dette koster 2340 kr. for en dag. Her opereres med 3-4 elever pr. instruktør, men inkluderer en Honda CBR600RR som elevmaskine.

Når Premier 600 klassen er bestået, kommer man på Elite 1000. Dette kursus inkluderer en Honda CBR1000RR ABS og er typisk med ene-instruktør. Alligevel koster en dag på dette niveau kun 3180 kr.

Instruktionen er fornem. Undertegnede var så heldig at få en af de aktive engelske racerkører som instruktør. Absolut en kvalificeret instruktør, der vidste rigtig meget om det med høj fart på to hjul.

Som yderligere plus, er elevmaskinerne udstyret med fuld data-logger. Det betyder at man, efter endt kursusdag, får udleveret et komplet sæt udskrifter fra alle kørte omgange, så man ved hvad der kan forbedres yderligere. Man modtager også en udskrift fra en af mr. Haslams omgange, så man kan se hvor perfekt det kan gøres.

Det koster altså kun ca. 5.500 kr. at komme i mål som elite, startende fra nul. Inklusive motorcykler, benzin, eneinstruktør noget af tiden og komplette dataudskrifter. Ønsker man det, er det også muligt at trykke den tidligere verdensstjerne i hånden. De andre racerskoler får det svært.

At det ligger i England betyder intet. Vi tog flyveren fra Tirstrup til Stanstedt og retur, samt lejede en bil i to dage for at komme til Milton Keyns. Køreturen er kun ca. 130 km. Pris samlet under 1.000 kr.

Dette er alle pengene værd, og en must for dem der vil prøve det bedste, eller have finpudset baneevnerne.

Pladsbooking og information findes her: http://www.haslamraceschool.com

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start