Køb motorcykel til dit budget og billigste ydelse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En forbruger-sensation på 123mc.dk

123mc.dk sikrer dig den helt rigtige motorcykel til dit budget
Tommy Rønn
12/09-2013 kl. 13:00

123mc.dk har opfundet lidt af en sensation på markedspladsen. I vores tid er kontantsalg en sjældenhed, mens finansieret køb er normen. Derfor er oplysning om kontantpris en irrelevant information for mange købere.

Vigtigst for mange er den månedlige omkostning, så et eventuelt motorcykelkøb kan indpasses i det månedlige budget. Derfor er det nu muligt at søge på månedlig ydelse på 123mc.dk. Motorcykelkøberen kan indtaste budget fra f.eks 1.000 – 1.200 kr., hvorefter markedspladsen præsenterer alle de motorcykler der kan finansieres i den valgte budgetramme. Alle ydelsespriser er udregnet efter sælgers laveste rentesats, mindst mulig udbetaling, samt længst mulig løbetid.

Motorcyklerne på markedspladsen kan også sorteres efter månedlig ydelse, så køberen kan få de billigste ydelser præsenteret først.

En sådan sortering er ikke tidligere set på markedspladser for køretøjer, men 123mc.dk er overbeviste om månedlig ydelse bliver forbrugernes fremtidige søgevalg.

Se eventuelt billede #2 for yderligere information.

Naturligvis er den normale søgning efter kontantpris stadig aktiv. 

Se her hvordan søgning efter ydelse fungerer.

Del med en ven

0 personer snakker om “En forbruger-sensation på 123mc.dk

  1. Hmm… Det virker ikke HELT efter hensigten.
    Jeg søger på 0-500,-/mdr og der kommer en liste af MC'ere frem. Jeg klikker på en Honda CB 1000 og læser jeg i teksten, så står der "FINANSIERES FRA KR. 1.896.- PR. MDR."

  2. Den ydelse der opgivet er så ved finansiering gennem MC finans(Nordea Finans)med en udbetaling på 20%…. kig jer godt for. Andre kan gøre det billigere.

  3. Husk nu lige at det ikke er ligegyldigt om man betaler et månedligt beløb i 3 eller 8 år…… 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start