Rekord på Jyllandsringen: En fantastisk dag
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En fantastisk dag

Ny rekord på Jyllandsringen
Webmaster
29/07-2011 kl. 21:45

Dette 3. legedags-arrangement på Jyllandsringen, vi i dag fik afviklet, viste sig fra den bedste side.

Det er første gang vi har afviklet i et så perfekt vejr. Næsten for varmt vil nogle nok mene. Det er også første gang med så stor en tilslutning. Deltagerantallet nærmer sig nu maksimal-grænsen. Og det er første gang vi har afviklet så meget sjov og ballade, hvilket havde en skøn afsmitning på deltagernes humør.

Specielt baghjuls-konkurrencen, som blev vundet af Suzuki-freaken, afleverede god gymnastik til diverse lattermuskler. Suzuki-fanatikeren vandt ikke grundet baghjulsevnerne, men grundet et imponerende gå-på-mod og den store mængde mislykkede forsøg.

Også bokseringen endte med flere duellerende kamphaner. Dette bokseri var langt sværere end flertallet troede, og mange nåede ikke mange sekunder i ringen.

Den store bane viste hvem der havde evnerne på plads. Det var ikke svært at se hvilke deltagere der tidligere havde brugt tid på et kørekursus. Sving i off-camber og blinde højfartssving er ikke alles livret.

Mange var også ude og prøve diverse motorcykler fra Frankies MC og flere forskellige NZI hjelme. Specielt Benelli TRE-K 899 og NZI Spyder var ofte udlånt.

Vi fik strenge ordrer om at gentage denne succes. Dette tør vi naturligvis ikke modsætte os. Ifølge deltagerne vil næste års legedag være udsolgt straks den annonceres, da dette ikke kan undværes.

MagaCin og 123mc takker for en dag afviklet med højt humør, samt i god ro og orden.

Se en lille video fra dagen her:

Del med en ven

0 personer snakker om “En fantastisk dag

  1. Takker selv – det var en riiiigtig fed dag 🙂

    hvor kan man indbetale til næste års arrangement? *lol*

  2. Takker for en fed dag 🙂
    jeg har uploadet lidt billeder på mc galleri.

Skriv et svar

Giver børn en ny start