EICMA 2018: Elektronisk tigerspring fra Triumph
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elektronisk tigerspring fra Triumph

Ekstra glæde for gadget-freaks
Mathias B. Høj
07/11-2018 kl. 11:34

Nu kan du styre din GoPro direkte fra styret. I hvert fald hvis du kører på en nyere Triumph med TFT-display og har en smartphone til rådighed

Tiderne hvor Connectivity for motorcykler blot betød, at man kunne koble en telefon til motorcyklen og ikke så meget andet, er heldigvis ved at være ovre. Triumph viste en nyhed, med særlig appel til de gadgetglade (som undertegnede), der let kan drukne i nyhedsstrømmen. Men som viser hvordan man kan gøre samspillet med smartphones særligt brugbar.

Via kontakten på styret og informationsskærmen er det nu muligt at tænde og slukke for videooptagelser, tage billeder eller se batteriniveauet med nyere GoPro-kameraer. Der er også mulighed for, via bluetoothforbindelsen til telefonen, at se og foretage opkald, samt styre musikvalg. Et partnerskab med Google gør også, at Googles navigation kan anvendes – så man slipper for at opdatere sin GPS i tide og utide.

Hvad der gør denne nyhed særlig interessant er, at funktionen ikke blot er tilgængelig på helt nye maskiner. Også lidt ældre modeller med TFT-display kan via eftermontering af bluetooth-modul og softwareopdatering gøre brug af mulighederne. Det kan eksempelvis være på følgende maskiner:

– Street Triple R & RS

– Speed Triple S & RS

– Tiger 800 XCX, XCA, XRX, XRX LRH, XRT 

– Tiger 1200 XRX, XRX LRH, XRT, XCX, XCA

Del med en ven

0 personer snakker om “Elektronisk tigerspring fra Triumph

  1. Kan ikke vente til foråret, hvor jeg får min nye Triumph Scrambler XE

Skriv et svar

Giver børn en ny start