Elektrisk crosser fra Tesla? - gade-mc udelukket
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elektrisk crosser fra Tesla?

Elon Musk kan ikke lide gade mc'er
Steffen Olesen
17/12-2019 kl. 06:00

Hvad er det nu for noget? Overvejer el-bil producenten Tesla virkelig at føje elektriske crossere til produktporteføljen?

Tjah, ingen ved det med sikkerhed, men et nyligt tweet fra grundlæggeren Elon Musk udelukker absolut ikke muligheden.

Som du kan se i ovenstående opslag på sociale medier, giver Elon Musk udtryk for, at det kunne være cool at kaste sig over produktion af elektriske crossere. Men den 38 årige forretningsmand vil ikke være med til at producere gademotorcykler, for de er alt for farlige!!

Hvor meget man skal lægge i udtalelsen om evt. at producere E-crossere i fremtiden vides ikke, for Elon Musk er om nogen kendt for sine flamboyante udtalelser og kunstneriske argumentation.

Man kan undre sig over at Elon Musk mener at gademotorcykler er farlige – og crossere er ok? – samt at netop denne holdning skulle stå i vejen for produktion af gademotorcykler.

Hmm… Musk mener at gademotorcykler er farlige fordi han blev ramt af en bil som 17 årig og var tæt på at miste livet.

Måske bilen også var en lille smule farlig??

Den canadisk-amerikanske forretningsmagnat, ingeniør, opfinder og investor som er født i Sydafrika, er manden bag rumfartsprogrammet SpaceX. Vi gad egentlig også godt vide om Elon Musk synes, at det er ganske ufarligt, at blive sendt til himmels oven på en beholder fyldt med eksplosiver. 

Med de betragtninger af vejen, så faldt udsagnet vedrørende produktion af elektriske crossere i forbindelse med lanceringen af Tesla's nye CyberTruck og firmaets nye elektriske ATV. Se både Cybertruck'en og ATV'en i videoen herunder.

Elon Musk har tidligere udtalt at Tesla ingen intentioner har om at producere motorcykler, og derfor er tweetet fra iværksætteren interessant.  

Om Tesla virkelig har tænkt sig at præsentere en potent E-crosser, står stadig hen i det uvisse, men der er sjældent langt fra tanke til handling, når den kontroversielle personlighed får en pludselig indskydelse… og de kan nogle gange være lidt alternative, for at sige det diplomatisk.

Hvem andre end Elon Musk og Tesla finder på at sende en bil i kredsløb om jorden?? Ha, ha… se lige teksten på skærmen i bilens instrumentering 

Altså ingen detaljer endnu om Tesla's eventuelt kommende E-crosser, men vi vover pelsen – og vædder gerne en flad tier på – at en elektrisk knoldhopper finder vej til produktporteføljen i nærmeste fremtid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start