Eicmas mest kompromisløse motorcykel - CCM GP450
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eicmas måske mest kompromisløse

CCM GP450 fortsætter hvor andre motorcykler giver op
Tommy Rønn
21/11-2015 kl. 18:45

Eicma 2015 mest kompromisløse motorcykel var utvivlsomt den engelske CCM GP450. Denne motorcykel er bygget nøjagtig til det rigtig mange for alvor drømmer om. Nemlig at kunne køre kloden rundt uden det er motorcyklen sætter begrænsninger.

Der er en grund til adventure-maskinerne er blevet det største salgshit de seneste år. De oser af frihed og oplevelser, men desværre må de fleste af de populære adventure-maskiner give op hvis de for alvor skal på jordomrejse.

De rigtig hårde piloter, em der kører f.eks Dakar rally, har mange ønsker, men vigtigst er lav vægt, stor frihøjde og abnorm holdbarhed. Alt dette skal naturligvis udstyres med rigelig motorkraft til turen gennem alle tærren.

Nu har engelske CCM lavet den perfekte motorcykel til ægte globetrottere. Alle de fineste komponenter samlet i en motorcykel, en vægt som en el-cykel, og en motor der kan klare alt. Altså en ægte Dakar-ræser, med indbygget komfort og holdbarhed. Det lyder næsten som en våd drøm for dem med eventyret spøgende de daglige drømme.

CCM GP450 er bygget på Marzocchi affjedring, Excel fælge, Racetech gearhjul, Brembo monoblock bremsere, Gafler bremseskiver, BMW competition motor osv. Listen er næsten uendelig lang.

Vægten på CCM GP450 er sølle 125 kg, og BMW 450 motoren yder 40 hk. Alligevel klarer den 8.000 km mellem service. Tanken indeholder hele 20 liter, og i kombination med det fornuftige gennemsnitsforbrug på 22,2 km/l, betyder det rækkevidde på næsten 450 km på en optankning.

Trods den store frihøjde, er CCM GP450 relativ let at tumle. Også for mindre personer. Vi prøvede at sidde på CCM GP450 og trods vores sølle 170 cm, havde vi ingen problemer med at balancere sikkert med CCM GP450.

Tilbehørslisten er næsten uendelig. Til CCM GP450 fås alt i tasker, fodhvilere, sænkningssæt, komfortudstyr, performance kits osv. En ægte globetrotter.

Bedst af alt. Indstigningsprisen vil lande på ca. 160.000 kr. incl. dansk moms og afgift. Billigt for så mange fine komponenter og en så specialiseret motorcykel.

Nu mangler vi bare en dansk importør af CCM.

Del med en ven

0 personer snakker om “Eicmas måske mest kompromisløse

  1. AJP PR7 med 600ccm motoren fra SWM ser også interessant ud. Men den ser vi næppe på vores breddegrader.

Skriv et svar

Giver børn en ny start