2013 Ducati Hypermotard - Ducati overrasker positivt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eicmas 1st pressemøde. Ducati overrasker voldsomt

Først skuffede Ducati, så overraskede de positivt
Webmaster
12/11-2012 kl. 19:15

Ducati startede deres pressemøde på Eicma med at overraske i uheldig retning. Flertallet af de fremmødte journalister troede at Ducati havde brugt deres sædvanlige mange minutter på at promovere gamle maskiner med få opdateringer. Heldigvis blev journalisternes skuffe gjort til skamme.

I slutningen af præsentationen kom den store overraskelse. En ægte Ducati motard. Fremtidens Ducati Hypermotard er en effektiv sag på 810 ccm som yder mere ned 100 hk. Vægten er kun 175 kg og hele udlægningen ægte motard i legeklassen. Eksakt den slags vi savner fra det store italienske mærke.

Fremtidens Hypermotard kommer også i en såkaldt Street version. I Ducati sprog betyder det Hypermotard monteret med tasker og større kåbeglas.

Skuffelsen var en street udgave af Diavel. En Diavel monteret med tasker, lavere styr og ryglæn til bagsædepassager. Ikke just det der ønskes når det ultimative vælges.

Panigale kommer i en R version. Meget dyrere end den normale Panigale version, men fyldt med kulfiber, så 367 gram spares, og titanium plejlstænger monteret så de 195 hk klares uden motorproblemer.

Vi er overbeviste om den nye Hypermotard bliver en fremtidigt hit. Hvor meget den nye Diavel tourer og Panigale R kan trække i køberne er vi mere usikre på.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start