EICMA: Suzuki gik i sort ved pressepræsentation
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

EICMA: Suzuki gik i sort ved pressepræsentation

Suzuki Katana fås også i sort
Peter Bysted
09/11-2018 kl. 14:08

Medierne eksploderede nærmest af begejstring, da Suzuki i Oktober måned ved motorcykeludstillingen Intermot i Köln præsenterede genfødslen af 80'ernes ikoniske Suzuki Katana.

Modellen som producenten i sin tid markedsførte som markedets hurtigste serieproducerede motorcykel.

80'er ikonet genfødt i moderne og forynget udgave er baseret på Suzuki GSX S-1000, og bliver med sin 150hk GSXR-1000 K5 baserede motor ikke i denne omgang markedsført med fokus på effekt og præstationer.

Suzuki Katana anno 2019 er udstyret med bagsvinger fra den sportslige GSXR serie, USD forgaffel, radialt monterede bremsecalipere fra Brembo og fancy digital instrumentering med Katana logo. Modellen er altså generelt bygget over en moderne læst og udstyret med tidssvarende features, herunder easy-start så startknappen blot kortvarigt skal aktiveres. Men som de tidlige promotion videoer og den første officielle pressepræsentation viste, fokuserer Suzuki ved lanceringen på nostalgi og slår følelsesregisterets strenge an.

Indrømmet… modellen er sgu fed og den tog da også verdenspressen med storm ved Intermot.


Oven på et brag af en lancering af modellen i Köln, havde vi måske forventet en genistreg fra Suzuki på motorcykeludstillingen EICMA i Italien, hvor man måske kunne have udnyttet momentum med lancering af yderligere vildt spændende nyheder. Hvem sagde en Shark version… eller måske en specialversion med kompressor som rygter tidligere har hvisket om??


I stedet valgte Suzuki at præsentere en noget alternativ nyhed.

Ved pressepræsentationen gik en sortklædt trommeslager indledningsvis halvt amok, og da han blev forpustet blev scenen indtaget af den fortrinsvist sortklædte engelske racerkører Steve Parrish, der med Barry Sheene som team makker i 1977 kørte for Suzuki i GP500 klassen.

Efter et besøg af Suzukis General Manager for European Motorcycle Marketing Department Akira Kyuji, blev scenen overdraget til en sortklædt kvindelig dame der flere gange kløvede luften med et samuraisværd. Efter ca. 3 minutters sværdslag, blev det sorte dækken under stort drama i røg og damp løftet af den spændende nyhed…. og hold nu fast.

Til 2019 kan man også få den nye Suzuki Katana i sort.


Trommeslageren havde i mellemtiden fået vejret og tæskede igen løs på trommerne i vildskab, imens Steve Parrish returnerede til scenen og begejstret fortalte de tilstedeværende at modellen ser virkelig ond ud i sort, og at farven fuldstændig forvandler Katanaens udseende.

Således beriget med nyttig og vigtig information…. hmm… ilede MagaCins udsendte hastigt videre til de forestående pressepræsentationer. 


MagaCin stod naturligvis klar fra start ved arrangementet hvor vi live-streamede begivenheden. Nåede du ikke at følge med i den direkte sending, kan videoen med den fulde pressepræsentation stadig ses på MagaCins facebook side.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start