Yamaha viser styrke på Eicma 2015 - Spændende nye MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eicma Special: Yamaha viser styrke

Nyt fra småt til stort fra mærket med stemmegaflen
Tommy Rønn
16/11-2015 kl. 23:00

Yamaha er igen helt oppe i gear. Ikke helt i samme kadence som i 2013, og 2014, men stadig i tungt gear. Mange nye modeller kommer fra Yamaha i 2016, og flere af modellerne virker rigtig spændende.

Der kommer en ny MT10 der vil blive elsket af mange sportsfreaks. Motoren er baseret på den vilde Yamaha YZFR1, og stellet er nøgen streetfighter. Det kræver ikke den store fantasi at tænke sig til dette vil betyder baghjulskørsel med +200 km/t. Desværre kende vi endnu ikke alle data på vilddyret, men voldsom ond ser den ud.

Den længe ventede MT03 ser også fin ud. 42 hk til en let kriger, vil sikkert få mange venner blandt pendlere og unge med A2 kørekortet. Hele designet er tro mod MT kulturen, og effekten rigelig til at imponere foran isbaren med lidt ulovlig baghjulskørsel.

MT09 er en motorcykel Yamaha tjener mange penge på. Den nuværende standard-version, og Tracer-udgaven, er begge store hits blandt forbrugerne. Nu kommer der en dirttrack look-alike udgave i de rigtige Kenny Roberts udgave. Det gule med den sorte staffering er ægte Yamaha historie.

I morgen på messen vil vi lave fine billeder og film af de nye fra Yamaha, samt opdatere med data. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Eicma Special: Yamaha viser styrke

  1. Synes jeg kan genkende en ret kendt italiener på den gule MT09 Dirt track..

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start