En masse nye modeller fra Kawasaki... senere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eicma Special: Kawasaki

En masse nye modeller fra Kawasaki... senere
Carsten F. Olesen
18/11-2015 kl. 12:45

Journalisterne har i en årrække været forvænt ved fremmøde på Kawasaki's stand ved den årlige mc messe I Milano – Italien.

Kawasaki imponerer traditionelt ved et imponerende setup, med en af messens flotteste stande.

Derfor var forventningerne også høje ved pressepræsentationens begyndelse, da Kawasaki indledningsvis præsenterede en ny 125 scooter… hvorefter seancen fladede betragteligt ud da det viste sig at højdepunkterne derudover fortrinsvis bestod i alternativ bemaling af eksisterende modeller, optimeret affjedring og bremser på ZZR 1400, og bemærkningen om at pressen allerede tidligere i Barcelona var præsenteret for ZX10 med den optimerede elektronik-pakke.

Under seancen blev pressen præsenteret for en ZX10 i “winter-edition” som Kawasaki's racerkørere for tiden giver stryg på racerbaner efter WSBK sæsonens afslutning.

Ikke den mest ophidsende pressepræsentation vi har deltaget i, men MagaCin's udsendte spidsede dog ører da Kawasaki kom ind på fremtidsplanerne.

En kompressor assisteret koncept model blev vist på storskærmen, og derefter fulgte information om at Kawasaki arbejder benhårdt på at fremtrylle 12 nye modeller i løbet af de næste fem år.

Kawasaki havde altså ikke det vilde på programmet til årets EICMA messe, men arbejder i stedet på fuldt tryk for hurtigst muligt at præsentere en bred vifte af nye modeller.

Uagtet vi måske kan være en smule skuffede, så siges forventningens glæde jo at være den største. Vi glæder os Kawasaki. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start