Eicma: Årets store motorcykeludstilling
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eicma om 3 dage

Årets store udstilling lige om hjørnet, og vi er klar
Tommy Rønn
04/11-2011 kl. 10:15

MagaCin er med garanti det danske medie der dækker denne store motorcykel-begivenhed bedst. Hele 4 mand høj drager vi mandag mod Milano og Eicma udstillingen.

Pressedagene, hvor kun pressefolk og branche-relevante er inviteret, er tirsdag og onsdag i næste uge. Vi benytter naturligvis begge dage i det nord-italienske. Disse dage svømmer udstillingen i champagne og yndige prinsesser, hvilket også trækker en del.

Alle klodens motorcykeljournalister vil være at finde på Eicma, hvilket giver os en god mulighed for at diskutere nyhederne med ligesindede. Mange af de europæiske journalister kender vi særdeles godt fra diverse testkørsler.

Mange af nyhederne på Eicma er allerede lækket fra producenterne. Det eneste vi er lidt i tvivl om, er hvilken model Kawasaki vil vise, sandsynligvis en Versys 1000, og hvilke to fornuftsmaskiner Honda vil fremvise, sandsynligvis to opbygget omkring deres nye 700cc dobbeltkobling.

Trods det faktum at vi allerede kender flertallet af nyhederne, er det relevant at se maskinerne live og berøre de nye vidundre.

Vores kollega Mike Werner fra Bikes in the Fast Lane er med garanti klar. På billedet ses Mikes oppakning før turen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start