Kawasaki ZZR1400, ER6, Versys 650 - Kawasaki motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eicma: Kawasaki brillierer

Ny raket, ny hverdagstraver og ny eventyrer. MagaCin skal køre nyheden
Tommy Rønn og Carsten F Olesen
08/11-2011 kl. 12:07

Kawasaki har allerede lækket oplysninger, video osv. af ZZR1400, men det var naturligvis hyggeligt nok at se modellen live ved pressepræsenttionen. Producenten lover 200hk som med fuld Ram-Air øges til 210, og det burde være nok til at garantere anstændig ydelse når ekvipagens 265kg skal frem i trafikken.

ER6 har fået opdateret motorstyring, stivere stel og opgraderet affjedring og designmæssig finpudsning. På et punkt har Kawasaki Heavy Industries dog holdt kortene tæt ind til kroppen, og sikret sig at omverden ikke utidigt fik kendskab til en anden af årets nyheder.

Kawasaki Versys 650 som er et hit ude i den store verden, har fået en storebror i form af Kawasaki Versys 1000. Motoren kender vi fra den bomstærke Z1000, men i Versys versionen er ydelsen sænket til 118hk, og har fået en mere brugervenlig karakteristik hvor max moment leveres ved lavere omdejningstal. MagaCin er inviteret til testkørsel om få uger, så vores vurdering af modellen vil være tilgængelig for vore læsere og seere snarest muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start