Dygtige danske forhandlere og importører - nysalget oppe
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dygtige danske forhandlere og importører

Dommedagprofetier gjort til skamme
Tommy Rønn
05/08-2013 kl. 22:45

Inden 2013 forudsagde mange, at den samlede motorcykelbranche skulle have endnu et dyk gennem året. Nu godt halvejs gennem 2013 viser salgstal, at de dystre profetier ikke holde vand. Dygtigt dansk salgsarbejde fra de danske forhandlere og importører har holdt nysalget oppe i gear.

Specielt BMW, Honda og Yamaha imponerer i 2013, med store procentuelle stigninger i salgstal, sammenlignet med tidligere år. Også Kawasaki overrasker, ved nu at sælge næsten dobbelt antal nye motorcykler, sammenlignet med Suzuki.

Der er altså fremgang at spore bland flere mærker. Samlet er nysalget næsten på niveau med 2012. Imponerende, vidende at de nye kørekortregler sandsynligvis holder flere unge fra at starte en motorcykel-karriere.

Med en så fantastisk sommer i 2013, som forbrugerne med garanti husker når næste sæson starter, er vi overbeviste om 2014 bliver året hvor motorcykel nysalget kommer til at stige eksplosivt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Dygtige danske forhandlere og importører

  1. Imponerende at man stadig kan købe en ny Ducati 851 eller en 748 på trods af at di gik ud af produktion for en 10-20 år siden. Ser sku lidt kunstig ud hvis du spørger mig…

  2. Så var det da vist godt, at du ikke opdagede BSA Empire Star'en. Den havde sikkert blæst dig helt ud af stolen! 🙂 Men en ny-registrering i DK er en ny-registrering, uanset hvornår cyklen blev produceret

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start