Ducati World Première 2024 - Episode 6 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati World Première 2024 – Episode 6

Se hvilken Ducati nyhed der gemmer sig bag overskriften Ducati World Première 2024 - Episode 6 kl. 16.00 i dag.
CO
07/11-2023 kl. 06:00

Det er er kun en uges tid siden Ducati præsenterede den nye Hypermotard 698 Mono i femte afsnit af Ducati World Première 2024, og allerede i dag frigives det sjette og årets sidste afsnit i den spændende føljeton.
MagaCin’s udsendte er i dag lynende travlt optaget på efterårets store mc-messe EICMA i Italien, så vi har desværre ikke mulighed for umiddelbart at dække dagens begivenhed på sædvanlig vis, men hold alligevel øje.

Det har været ret interessant at følge årets hidtidige afsløringer af Ducati Monster 30° Anniversario, den nye Ducati Multistrada V4 S Grand Tour, den skarpe Ducati DesertX Rally til de mest ekstreme eventyr, den kompromisløse Ducati Multistrada V4 RS og senest Ducati’s perfekte fun-bike Ducati Hypermotard 698 Mono med den ekstremt overkvadratiske enstamper, og vi følger opmærksomt med på nærmeste hold, når dagens Ducati nyhed afsløres.

MagaCin’s udsendte får nemlig i dag mulighed for at overvære afsløringen af dagens italienske nyhed på EICMA, men selv om vi ikke sidder klar bag tastaturet til at dele video og beskrivelse af nyheden, så skal vores læsere naturligvis ikke gå forgæves.

Derfor bringer vi et link til Ducati World Première 2024, og Ducati’s YouTube kanal, hvor afsløringen af hvad der gemmer sig bag titlen Ducati World Première 2024 – Episode 6 kan følges live klokken 16.00.

Rigtig god fornøjelse… Og hop eventuelt ind på MagaCin’s Facebook– og Instagram profil omkring kl. 17:30 hvor vi render rundt på Ducati’s stand, og kigger lidt nærmere på årets nyheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start