Ducati bekræfter planer om superbike med V4 motor
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati V4 voldsom motor

Ducati bekræfter planer om superbike med V4 motor
Klaes Asaa
31/01-2017 kl. 17:00

Direktøren hos Ducati Claudio Domenicali har udtalt at V4 motoren kommer på gademotorcyklerne, selvom det ikke bliver lige nu og nok snarere tidligst i 2019. 

Rygterne har sviret længe om at Panigale skulle udskiftes til V4, og det har i et stykke tid været bekræftet af Domenicali at en V4 superbike er tættere på end nogensinde. 

Domenicali udtalte ved MotoGP team præsentationen: “ Motor udviklingen som er opnået I MotoGP har været ekseptionel, vi hare en pålidelig motor, meget let, kompakt og med rigtig meget interessant teknologi. Vi overvejer alvorligt at introducere motoren til almindelige gadecykler fordi motoren er en knaldgod ingeniør præstation”, ”Motoren skal forvandles til noget som kan sælges til kunderne til en fornuftig pris. Det skal ikke være en eksotisk cykel som Desmosedici, men en topklasse sports motorcykel. Vi kan ikke sige hvornår det sker, men vi kommer hele tiden tættere på” 

Tolkningen af hvornår den så kommer, var MotoGP teamchefens udtalelse: ”Ducati World Superbike team fortsætter med at køre Panigale i 2017 og 2018” 

Vi for se hvornår V4 introduceres til gadebrug, en unik motor med en hel del power.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start