Ducati Unica til dem som søger den eneste ene - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Unica til dem som søger den eneste ene

Kunden kreerer sin egen unikke Ducati i samarbejde med mærkets designerne
Steffen Olesen
29/01-2022 kl. 16:00

Mange af vi motorcyklister roder selv i større eller mindre grad med vores motorcykler.
En del af os tilpasser motorcyklen til personlige præferencer, nogle ombygger måske endda motorcyklen i større eller mindre grad, og en mindre gruppe går hele vejen med en total ombygning.
Men det er langt fra alle som har mod på, tilstrækkelig teknisk indsigt i, eller mekaniske færdigheder til selv at forestå ombygning af motorcyklen.
Derfor ser vi også motorcyklister, der synes tilværelsen er lidt for trist og grå med en standardmotorcykel, som køber en allerede ombygget eller såkaldt custom motorcykel enten privat eller gennem et specialiseret custom-værksted.

Ducati Unica
Nu åbner Ducati mulighed for, at både sidstnævnte gruppe og andre ikke blot kan købe deres egen specielt tilpassede Ducati fra officielt hold, men også kan deltage personligt i design processen.
Ducati introducere nemlig nu et helt nyt Ducati Unica program.

  • Ducati Unica er custom-programmet til dem, der ønsker at eje en unik Ducati, hvis lige ikke findes i hele verden.
  • Direkte interaktion med designerne på Centro Stile Ducati åbner mulighed for, at fortolkninger af Ducatisti’s drømme kan realiseres.
  • Eksklusive materialer og finish samt specielle farver og Ducati Performance accessories bringer liv til unikke enestående motorcykler.

Sådan lyder den frit oversatte indledende beskrivelse i punktopstilling for det italienske mærkes nye Ducati Unica program, som er målrettet brugere, der ønsker at medvirke til at designe og bygge deres egen eksklusive og unikke motorcykel.

Besøg personligt Centre Stilo Ducati
Pressemeddelelsen fra Ducati beskriver videre, at Centre Stilo Ducati i forbindelse med det nye tiltag slår dørene op for Ducatisti, og ledsager kunden på vejen mod realiseringen af sin drøm, når den helt unikke motorcykel kreeres.
Ducatisti som deltager i programmet, får mulighed for personligt fremmøde i Centre Stilo Ducati, hvor de kan beskrive deres ønsker og ideer overfor designerne.
Udviklingen af den personligt designede motorcykel kan følges løbende via periodiske besøg, og kunden får mulighed for på første hånd at opleve den dedikation og opmærksomhed på detaljer, der udvises for hvert enkelt custom projekt.

Der er heldigvis hjælp at hente fra Ducati’s designere, når stregerne til den unikke Ducati skal slås

Certificeret unik model
Samtlige skridt fra de første tegninger til endelig levering for hvert enkelt projekt dokumenteres, og den færdige motorcykel leveres med et Certificate of Uniqueness, som bekræfter både originalitet og ægthed, og ydermere er garanti for, at man ikke kommer til at møde officielle kopier på gaden.

Begrænset antal deltagere
Men det er desværre ikke alle, som får mulighed for at tilmelde sig Ducati Unica.
Ducati oplyser nemlig også i pressemeddelelsen, at den italienske motorcykelproducent kun kan tilgodese et begrænset antal kunder, og at kun dem der betragtes som værende på linje med mærkets værdier tages i betragtning.

Tilmelding
Ducati Unica er et nyt verdensomspændende tiltag, der omfatter både Ducati og Scrambler Ducati.
Interesserede opfordres til at henvende sig til deres lokale Ducati forhandler, som vil være behjælpelig med yderligere information, der er en forudsætning for at ansøge om adgang til Ducati Unica programmet.

Giv os endelig et praj… hvis nu
Her på redaktionen forestiller vi os, at det formentlig ikke bliver helt billigt, at skabe sin helt egen unikke Ducati med assistance fra Ducati’s designafdeling.
Men det kunne jo være, at en enkelt velbeslået og/eller super-entusiastisk dansker slap gennem nåleøjet.
Så giv os da endelig et endelig et praj, hvis du indlemmes i Ducati Unica gruppen.
Sådan et projekt ville vi være meget begejstrede for at følge.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start