Video: Ducati teaser for den nye Streetfighter V4
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati teaser for den nye Streetfighter V4

Gadekæmperen præsenteres 23. oktober
CO
15/10-2019 kl. 05:00

Du har naturligvis allerede hørt om Ducati's kommende Streetfighter V4. Gadekæmperen der i bund og grund er en Ducati Panigale V4 uden tøj på, og som får plads i modelprogrammet i 2020. 

Allerede i marts måned i år, kunne vi i artiklen – Ny Ducati V4 Streetfighter kommer snart – fortælle at Ducati's CEO Claudio Domenicali afgav løfte om at modellen ville blive virkelighed.

Ikke langt fra tanke til handling

Vi skulle ikke vente længere end til starten af Juni måned, før vi så de første ikke ret afslørende billeder og den første lille hemmelighedsfulde teaser-video med modellen.

Allerede få dage senere så vi de første reelle billeder af en specialudgave til Pikes Peak,  og bare en uge senere fik vi såmænd også lov til at se Pikes Peak versionen blive fyret for hårdt af på video.

Den rå specialudgave fra Pikes Peak

Ducati var således tidligt ude med officielle billeder, men blev efterfølgende en kende tilbageholdende med yderligere information.

I August måned blev et camouflereret test-eksemplar imidlertid spottet og fotograferet, så vi kunne slå os til tåls med at alt forløb planmæssigt i Ducati's udviklingsafdeling.

Ducati 2020 World Premiere

Efterfølgende er flere kommende nyheder i forklædning fra Ducati blevet set, men det har i nogen tid været lidt småt med informationer fra den italienske producent. Vi forventede faktisk ikke mere officiel information før Ducati 2020 World Premiere onsdag d. 23. Oktober, der afvikles i Rimini – Italien.

Men nogen hos Ducati kunne tilsyneladende ikke modstå fristelsen, som det fremgår af twitter opslaget herunder.

Vi tør godt udlede af overskriften “THIS IS THE FIGHT FORMULA”, at opslaget handler om den nye Ducati Street Fighter V4.

Følgende tekstbidder fra videoen i tweetet underbygger vist fint påstanden.

Desmosedici Stradale – motorens navn

Biplane wings – aerodynamiske tiltag kendt fra motorsportens verden

Panigale V4 electronics suite – elektronikpakken fra hardcore raceren

178kg – lad os bare gætte på at det er tørvægten

High handlebar – ja, man plejer at udskifte clipon'er med 'cykelstyr' på streetfightere

Fairing – en lille kæk lygte- eller styrkåbe måske

208hp – erhm… næsten mere effekt end man turde håbe på?

Det ser ud som om at Ducati Streetfighter V4 bliver en usandsynligt sprød model, og vi skal altså ikke vente længere end til 23. Oktober på at se de første officielle billeder af den serieproducerede gadekæmper… og forhåbentlig læse databladet med de fulde specifikationer.

Ducati har lovet at live-streame Ducati World Premiere 2020, og vi har naturligvis fingeren på pulsen, så vi kan holde dig opdateret på de seneste spændende nyheder fra Ducati.

Hmm… det bliver næsten lige så spændende, om Ducati gemmer en eller flere nyheder til efterårets store mc-messe EICMA i Milano.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start