Ny Ducati storforhandler i København - Ducati hos MLA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati opruster i Danmark

Ny storforhandler af Ducati i København (Opdateret)
Tommy Rønn
12/02-2014 kl. 23:00

Michael Lassen Automobiler i København, også kaldet MLA Gruppen, er ved at opbygge en større Ducati afdeling i den store butik for luksusbiler. MLA er forhandler og importør af af alle luksusmærkerne fra Volkswagen koncernen som f.eks. Lamborghini, Porsche, Bentley og Lotus.

Da Ducati nu også er en del af Volkswagen koncernen er projektet oplagt. MLA har jo allerede adgang til koncernens lagre af køretøjer. Ingen tvivl om de smukke røde modeller vil pynte i luksusbutikken.

Om bilsælgere der normalt omgås luksusbiler, og købere i habitter, kan håndtere opgaven med købere i Kansas arbejdstøj der shopper motorcykel, må tiden så vise.

Ovenstående er bekræftet af MLA.

Køb en Ducati her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ducati opruster i Danmark

 1. Hæ hæ – den er prøvet før – også med Ducati. Bil og mc salg går bare ikke sammen, det er 2 helt forskellige kundegrupper man prøver at putte ned i samme kasse. BMW troede de havde fundet de vises sten da de fyrede nogle af de bedst sælgende mc forhandlere, fordi nu skulle motorcyklerne også ind og holde i den flotte biludstilling. Og når så direktøren fra whiskeybæltet havde købt en lækker bil, så tog han nok lige en mc med ved siden af. Det gjorde han bare ikke, og mc kunderne følte sig fuldstændig fremmedgjorte – og ikke altid særlig velkomne – i den fancy bilforretning. Så de holdt op med at komme der, og prøv at spørge hos Xpedit hvad det betød for deres lille "ladeudsalg" i Jylland. Det fik da godtnok vokseværk 🙂 Ducati er prøvet hos Fiat Manniche i København, og de fik samme resultat ud af det som BMW, og det vil MLA også komme til at erfare.

 2. "Om bilsælgere der normalt omgås luksusbiler, og købere i habitter, kan håndtere opgaven med købere i Kansas arbejdstøj der shopper motorcykel, må tiden så vise"

  :0) :0)

 3. Jep! Det er et stensikkert koncept at sælge en Ducati iført jakkesæt og to slips!
  Man kan jo svare på alle væsentlige spørgsmål om renter, financiering, farver, leveringstid o.s.v.
  Det er sådan lidt DJØF-regnearksaktigt.

  Det fordrer ihvertfald at kundesegmentet er disse ældre, velduftende og fønbølgede herrer, der sidder og beundrer deres nyerhvervelse fra cafébordet, iført deres nye knirkende racer-læder. Men de kører vel også i snit 200 Km om året.

Skriv et svar

Giver børn en ny start