Multistrada V4 spottet - Rygter bekræftes af video
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Multistrada V4 spottet

Rygter bekræftes af video
CO
30/07-2019 kl. 18:13

Hvis du går og gnider dig grundigt i hænderne over rygter om en kommende Ducati Multistrada V4, så pas lige på der ikke går ild i håndfladerne.

For en video postet på facebook for nylig, viser angiveligt en camouflereret Multistrada V4 under testkørsel på offentlig vej.   

Det har været knald på både motorcyklerne og nyhederne fra Ducati, lige siden den italienske producent puttede et par ekstra cylindre i maskinrummet, og præsenterede Ducati Panigale V4.

Den helt vidunderlige Ducati Pani(binde)gale V4, brutalis på 2 hjul som MagaCin's stifter Tommy Rønn og undertegnede delte en mindeværdig stund med.

Som du kan læse i artiklen Regulær sindssyge på to hjul, lovede Ducati CEO Claudio Domenicali allerede dengang, at flere kommende modeller ville blive udstyret med V4 motor. Og man må sige at det ikke var tomme løfter.

Vi har set en Ducati Panigale V4R med uhørt omdrejningstal og vild ydelse ramme markedet, bevidnet Alvaro Bautista's sejrsrække i starten af WSBK sæsonen på sin Panigale V4R racer, og i Marts måned erfaret at en Ny Ducati Streefighter V4 kommer snart.

Vi har set en prototype af den nye Ducati Streetfighter V4 blive fyret af på video, og mindes vemodigt Carlin Dunne der omkom under sit rekordforsøg på Pikes Peak.

Altså masser af V4 fra Ducati, men festen slutter ikke her. På rygtebørsen har en ny Ducati Multistrada V4 nemlig været et tema i nogle uger, og nu bekræfter en video på facebook tilsyneladende at Ducati er langt fremme i processen.

Videoen der angiveligt viser en camouflereret Multistrada med V4 motor, er optaget i Italien og postet på facebook i lørdags af Luca Moncalieri.

Rygterne går på, at Ducati Multistrada V4 får lidt færre hestekræfter at gøre godt med end Ducati Panigale V4 og Ducati Streetfighter V4.

Men de fleste klarer sig velsagtens med 180-190 hestekræfter.

Rygter, rygter, rygter… og en stump sløret video… ja, vi ved det godt.

Men for få timer siden timer siden dumpede en pressemeddelelse fra Ducati med tilhørende billede ind i mailboksen. Overskriften på pressemeddelelsen er:

DUCATI 2020


World Premiére

Wednesday, 23 October 2019

Rimini, Italy

Unveil of Ducati Model Year 2020 product range

Pressemeddelelsen var ledsaget af billedet du finder over artiklen. Kunne det eventuelt være en Ducati Multistrada V4 der gemmer sig under klædet?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start