Ducati intensiverer aktiviteter i Danmark
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati intensiverer aktiviteter i Danmark

Ducati Racing Team Danmark en realitet
CO
13/03-2015 kl. 19:39

Dansk Ducatis markedsansvarlige Lars Cornelius informerede for få dage siden ved en uformel sammenkomst, om hvilken betydning Audi AG's investering i overtagelsen af Ducati Motor Holding får for danske forbrugere.

Den tidligere Ducati importør F.I.Motorcykler i Sorø, ser fem til at fortsætte som autoriseret Ducati forhandler i det østlige danmark, imens Glad Rasmussen MC A/S i Feldballe varetager den autoriserede forhandling i den vestlige ende af landet.

Aktiviteterne bliver fremadrettet styret fra hovedkvarteret i Brøndby, hvor prissætning, markedsføring og introduktioner af nye modeller koordineres.

Det styrkede økonomiske fundament giver Ducati mulighed for at intensivere aktiviteterne i Danmark, så udbuddet af demo-cykler for prøvekørsel øges.

Ydermere vil vi fremover se Ducati profilere sig ved forskellige arrangementer, og der blev såmænd også hvisket lidt i krogene om at se nærmere på muligheden for at etablere en årlig Ducati banedag.

Under seancen blev en nyhed som vil fryde enhver motorsports-interesseret mc-freak offentliggjort.

Ducati har som et led i markedsføringen indgået aftale med en af Danmarks bedste og mest erfarne Road-Racing kørere om oprettelsen af Ducati Racing Team Danmark.

Ulrik Døssing Nielsen hvis hårpragt matcher Ducati Corse T-shirten perfekt, fejrer sit 25 års jubilæum som racerkører med indgåelse af aftalen om de næste 3 år at indtage førersædet på en potent Ducati Panigale.

Ulrik fortalte MagaCin's udsendte at Ducati Racing Team Danmark vil opgradere forholdene i pitten, så der udover løbene også i baggrunden bliver et lækkert setup for tilskuere og alle andre interesserede.

Redaktionen på MagaCin ser frem til at se og høre Panigale-bæstet blive skudt af på de danske racerbaner…. hvad med dig kære læser… skal du også ud at se noget feeeed ræs i den kommende sæson??

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start