Ducati i samarbejde med kold og kynisk morder på MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati i samarbejde kynisk morder

Underverden er et action-drama om den nyudnævnte speciallæge Zaid, der bor med sin gravide kæreste i en dyr lejlighed
Kim Münster
09/12-2016 kl. 13:00

Helt så alvorligt er det dog ikke, det handler blot om at Ducati Danmark har udlånt to stk. Ducati Monster 821 til et dansk film projekt. 

Tidligere på året blev Ducati Danmark kontaktet af folkene bag den danske film ”Underverden” fordi de mente at den rå profil fra en Ducati Monster ville passe perfekt til Dar Salim’s karakter i filmen. 

– Vi har bl.a. givet skuespiller Dar Salim kørelektioner, hvor vores Superbike-kører Ulrik Døssing har været instruktør, og vi har været til plakat shoot. Og nu er vi nået dertil, hvor filmen snart har premiere, hvilket sker den 19. januar 2017 udtaler Pernille Ingemann. 

Den danske film 'Underverden' er et action-drama om den nyudnævnte speciallæge Zaid, der bor med sin gravide kæreste i en dyr lejlighed. En aften får han besøg af sin lillebror Yasin, som desperat beder om penge. Zaid afviser ham, og Yasin bliver kort tid efter fundet gennembanket til døde.

For at få hævn, bevæger den sorgramte storebror sig ned i den københavnske underverden. Filmen har da også fået Dar Salim til at spærre øjende op for motorcykellivet efter optagelserne. “Jeg har i øvrigt selv købt en motorcykel, fordi jeg fik smag for at køre motorcykel via min rolle som Zaid. Jeg har ellers aldrig nogensinde kørt på motorcykel.  Jeg fik jo et motorcykel-kørekort i forbindelse med filmen. Jeg har altid været lidt forsigtig med henblik på motorcykler, fordi det er lidt farligt. Men så vænnede jeg mig til det via rollen. Og jeg har slet ikke fortrudt mit køb af motorcyklen. Det er simpelthen det bedste i verden at køre rundt på en motorcykel” siger Dar og tilføjer: “Når man kommer hjem om aftenen efter en lang dags filmoptagelser, kan man vælge at drikke en øl eller et glas vin eller sætte sig ud på motorcyklen og så bare køre sig en tur en times tid. Jeg elsker at køre ud til vandet og drikke en kop kaffe og køre hjem igen. Det er simpelthen fantastisk” siger Dar Salim.

Hævn, bomber, våben, Københavns underverdenen og Ducati’er lyder som en perfekt blanding til en dansk actionfilm. Undertegnede ser frem til premieren d. 19 januar 2017. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start