Ducati genoptager produktionen med fyldte ordrebøger
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati genoptager produktionen

Ducati sætter gang i produktionslinjen med fyldte ordrebøger
Steffen F. Olesen
28/04-2020 kl. 05:00

Sent søndag aften udsendte Ducati en pressemeddelelse hvori der står, at den første fase af en genåbning af produktionen er sat i værk, men til at starte med er det kun en del af personalet i produktionslinjen der hopper tilbage på pinden. Værkstedspersonalet bliver de første som må i arbejdstøjet, og umiddelbart efter bliver de der samler og monterer motorer kastet i manegen. Slutteligt vil flokken som skruer cyklen sammen til en helhed blive sat i sving.

Ifølge Ducati er det kun det absolut mest nødvendige personale som bliver kaldt ind på fabrikken, og de som har mulighed for at udføre deres arbejde hjemmefra, skal naturligvis fortsætte med det. Herunder alle ansatte inden for marketing, IT, økonomi, indkøb og logistik m.m.

Teknikere der beskæftiger sig med forskning og udvikling, har under nedlukningen fortsat deres arbejde på fabrikken, men under meget strenge restriktioner.

Samtlige designere, projektledere og folk fra beregningsafdelingen, vil den kommende tid fortsat arbejde hjemmefra, for at holde smitterisiko på et absolut minimum, og derved sikre den fremtidige udvikling samt levering af nye Ducati motorcykler.

Regler for hygiejne og afstand mellem medarbejdere håndhæves selvfølgelig stadig, og brug af masker er et krav hvis man vil færdes på fabrikken; faktisk er regelsættet på nogle områder blevet endnu mere restriktivt end de seneste måneder.

Ducati CEO Claudio Domenicali fortæller at teamet er ”ready to go”, og at de over de sidste par uger har arbejdet hårdt, for at udvikle planer for hvorledes produktionen kan fortsætte med minimal risiko for smittespredning, men at de naturligvis stadig er ekstremt påpasselige og stringente.

Han fortæller også at nedlukningen af produktionen i marts og april, allerede har haft negativ effekt på 2020-salget hos den italienske producent. Hertil tilføjer Domenicali at markedet i Kina, Korea og Japan allerede er på sporet igen, så der er altså noget arbejde der skal indhentes.

I flere lande har forhandlere holdt helt eller delvist åbent siden virussen ramte, og da folket tilsyneladende ikke lader en verdensomspændende pandemi sætte en stopper for deres passion, kan Ducati allerede nu se at de får travlt, hvis de skal kunne følge med en stadig voksende ordrebog.

“We have a splendid order book: the brand-new Streetfighter V4 just launched has obtained unanimous approval from the specialised press and is the undisputed queen of the category. Unfortunately, production was halted just one month after the start. Then there are also many orders for the Multistrada 1260 S Grand Tour and for the Panigale V2. We also have the empty warehouses of the Multistrada 950 and Ducati Scrambler 1100 PRO.”

 

Men optimismen er stor hos Claudio Domenicali, som mener at den store efterspørgsel, vil være med til at reducere den negative effekt den påtvungne lockdown har bragt virksomheden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start