DR Nyhederne sætter fokus på MC ulykker - 2015
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DR Nyhederne sætter fokus på MC ulykker

Nyhederne har gennem hele weekenden brugt ressourcer på MC ulykker
Webmaster
30/03-2015 kl. 16:00

Både DR TV nyhederne lørdag formiddag og aften, samt DR P4 søndag, har brugt tid på MC relaterede trafikuheld. I en tid hvor mængden af trafikuheld for andre trafikanter har været kraftigt faldende de seneste år, er MC relaterede uheld kun faldet en smule, hvilket naturligvis bekymrer Rådet for Sikker Trafik, vores beslutningstagere, samt mange andre.

En af grundene til de mange MC uheld, menes at skyldes den lange vinterpause, hvor motorcyklisterne bliver rustne. Derfor sætter medierne fokus på MC uheld netop nu.

Om det er korrekt at den øgede mængde MC uheld skyldes vores vinterpause vil vi ikke gøre os kloge på, men faktum er at de fleste MC uheld sker i forsæsonen, mens motorcyklisterne involveres i færre uheld gennem sensæsonen.

TV indslaget fra DR nyhederne kan ses her. (Det blev bragt d. 28. marts kl. 18.30)

DR P4 findes her.

Del med en ven

0 personer snakker om “DR Nyhederne sætter fokus på MC ulykker

  1. Der er nok ingen tvivl om, at mange motorcyklister opfører sig som forårskåde køer, der bliver lukket ud på græs, når sæsonen starter. Men jeg tror, at ulykkeshyppigheden om foråret også skyldes, at bilisterne lige skal have gnedet vintersøvnen af øjnene, og blive opmærksom på vores eksistens igen, da de også er medskyldig i en del ulykker.

  2. Jeg morede mig lidt over at DR til sidst nærmest fik det til at lyde som om at mænd er særdeles åndsvage på MC ved at sige at 87% af alle ulykker med MC er mænd. De glemte selvfølgelig bare at sige at det også er ca. 90% af alle MC'ister der er mænd.

Skriv et svar

Giver børn en ny start