Leanometer: Dokumentér nedlægningen på motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dokumenter nedlægningen

Leanometer leverer beviset
CO
11/04-2012 kl. 12:09

Dataloggere monteret på racere giver kørere, teknikere og mekanikere værdifuld information vedr. opsætning af motorcyklen.

Men det er ingen hemmelighed at det allerfineste grej som måler på et utal af sensorer på affjedring, motorstyring, GPS og meget mere, sagtens kan koste noget der nærmer sig spidsen af en jetjager.

Et mere økonomisk overkommeligt alternativ for trackday helten, eller vi drengerøve som er vilde med gadgets, er denne nedlægningsmåler som også informerer om de udad rettede G-kræfter i sving, ved acceleration og bremsning.

Standardindstillingen SafeDisplay viser informationer fra det foregående sving, hvis der har været en påvirkning større end 0,2 G.

I standardindstillingen popper informationerne først op når svinget er tilendebragt, så føreren ikke fristes til at kigge på skærmen midt i et sving.

Live Mode viser data i real tid, og Leanometer gemmer informationer om de sidste 25 sving for efterfølgende evaluering.

Derudover kan Leanometer indstilles til at logge data i ca. 5 timer, som efterfølgende kan downloades til PC.

Da Leanometer gemmer de maksimale værdier for nedlægning og G påvirkning i hukommelsen, er det overflødigt at studere og diskutere ”kyllinge-striben” på dækkene, når et tryk på en knap viser maksimal nedlægning i displayet.

Leanometer leveres med beslag til montering for både clipon’s og ”cykelstyr”, USB kabel og software til dataoverførsel, og koster €99,95

Yderligere information incl. video på Leanometers hjemmeside: Leanometer

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start