Døden rammer MC-bladene - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Døden rammer MC-bladene

Hollandske Nieuwsmotor med skræmmende læsning
Tommy Rønn
06/01-2011 kl. 09:00

Hollandske Nieuwsmotor har lavet en undersøgelse af de hollandske MC-blade. Resultatet er deprimerende.

Nieuwsmotor skriver:

Det er et mønster der ses overalt i verden. Også i Holland. De trykte motorcykelblade mister læsere hurtigere end bankerne mister vores penge.

 

Gennem sidste kvartal 2010, er de største magasiner gået mod færre og færre læsere. Den hollandske motorforening, ANWB, har et motorcykelblad (ProMotor), og de har mistet massivt. Fra 34.990 til 30.228 læsere gennem de 3 måneder.

 

Moto73 er gået fra 24.864 til 23.672 gennem den samme periode. Motor Magazine er faldet fra estimeret 26.584 til 24.723 betalende læsere. MotoPlus og Kicxstart offentliggør ikke deres læsertal.

 

Færre og færre trykte blade bliver solgt, mens internettet gror i popularitet. Med online motorcykel-medier, som hollandske Motorklik, som gror eksplosivt, ser det ud til de trykte blade er i problemer. Hvor længe er der til kun et eller to overlever.”

Kilde: Nieuwsmotor

Vi er velvidende at vi selv er et af de onlinemedier, der er med til at presse de trykte blade. Men omvendt kan vi ikke ændre udviklingen. Og med de lave bladpriser vi har her i landet, bør alle have råd til også holde godnat og toiletlæsningen vedlige.

Med f.eks Touring Nyt´s pris på kun 190 kr. for 9 blade, bør de fortsat kunne holde læsermængden. Men overvej alligevel igen, inden du næste gang fravælger et trykt blad. Fravalget kan betyde bladet ikke eksisterer i morgen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Døden rammer MC-bladene

  1. Ak ja, det pokkers internet! Bladene dør, og pga internethandlen, begynder danske mc-forhandlere nu også at lukke og slukke!

    Hvor skal vi dog ende? Som tyskere og svenskere?

Skriv et svar

Giver børn en ny start