De bedst sælgende danske mærkeforhandlere i 2015
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Disse forhandlere sælger motorcyklerne

De bedst sælgende danske mærkeforhandlere i 2015
Webmaster
04/01-2016 kl. 14:00

Året 2015 har været en fint år for de danske motorcykelforhandlere. Nysalget er i fremgang og motorcykel-kulturen blomstrer. Dette giver liv i de danske butikker, hvor flere udtaler at 2015 har været et rigtig godt år for butikken. Hvad også er vigtig, er at mange forhandlere har en tro på 2016 som endnu et år med fremgang i motorcykel-salget.

De bedst sælg mærkeforhandlere i 2015 er følgende:

BMW – Xpedit Ølgod:

   -Imponerende at Xpedit formår at øge BMW salget i Danmark år efter år, trods det faktum at de nu er eneste forhandler til at sælge det tyske mærke. BMW beviser at antallet af forhandlere ikke nødvendigvis hænger sammmen med salgstal.

Ducati – F.I. Motorcykler:

   – Gennem mage år den bedst sælgende Ducati forhandler i Danmark, og den tidligere Ducati importør.

Harley-Davidson – CAPS CPH:

   – Harley kan samme trick som BMW. Trods ganske få forhandlere, formår den stolte amerikanske fabrik at holde de danske salgstal i top. Der er ikke stor forskel på antal solgte Harley i CAPS København og CAPS Aarhus. 

Honda – Rydbergs MC:

   – Rydberg har solgt Honda få år, alligevel har den midtjyske forhandler formået at tage en stor del af Honda salget i Danmark de får år Honda har været i butikken. Rydberg imponerer ved at være størst på to mærker.

Kawasaki – Rydbergs MC:

   – Rydberg har gennem mange år været en af Danmarks stærkeste på Kawasaki, og er igen i 2015 Danmarks Kawasaki-sælger no 1. Rydberg kan altså bryste sig med at være Danmarks største på både Honda og Kawasaki.

KTM – Jensen Motorcykler:

   – Med solide investeringer i KTM, og massiv markedsføring, har Jensen Motorcykler på kort tid vist at et nyt mærke i butikken ikke er nogen hindring for stort salg.

Suzuki – Enghave Motor:

   – Gennem mange år Suzukis bedst sælgende forhandler, og en del af importørens forretnings-imperium. Enghave Motor er gennem mange år stedet hvor flest Suzuki-kunder handler.

Triumph – Stevens MC:

   – Steven er hovedforhandleren af Triumph, og derfor også største sælger af mærket. Triumph har solgt hæderligt i 2015, specielt vidende at Triumph kun forhandles to steder i Danmark.

Yamaha – Bikeshoppen:

   – Bikeshoppen er dedikerede Yamaha-fanatikere, og går helhjertet efter salg af mærket med stemmegaflen. Flere gange de seneste år er Bikeshoppen endt med titlen som bedst sælgende Yamaha forhandler. I 2015 gjorde de det altså igen.

Tillykke til dem med det flotte salg gennem 2015.

Del med en ven

0 personer snakker om “Disse forhandlere sælger motorcyklerne

  1. En kommentar til at Xpedit formår at sælge flere BMW, selvom de nu er eneforhandler – ja, men de taber MARKEDSANDELE, og det betyder noget på den lange bane. I 2014 havde de 11,4% af markedet og i 2015 kun 10,3%. Yamaha f.eks havde i 14 18,7% af markedet og i 15 hele 23,2%, hvilket betyder at næsten hver fjerde solgte mc er en Yamaha. Måske at valget på netop dette mærke også hænger sammen med deres store forhandlernet og dermed nem adgang for ejerne.

  2. Mon ikke valget af Yamaha helt enkelt hænger sammen med, at de har nogle billige populære maskiner, og ikke det større forhandlernet.

  3. I øvrigt er salget af BMW da ikke øget. I 2013 blev der solgt 251, i 2014 240 stk og 234stk i 2015. Med mindre der er rettelser til tidligere års artikler.

Skriv et svar

Giver børn en ny start