Din personlige Iron Man assistent i højteknologisk Jarvish hjelm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Din personlige Iron Man assistent

i højteknologisk Jarvish hjelm
CO
20/08-2018 kl. 08:15

Ved udviklingen af nye motorcykler ses teknologiske landvindinger vinde indpas med tiden.

På udstyrssiden ses ligeledes en udvikling hvor der udbydes fremragende moderne beskyttelse i form af eksempelvis variationer af airbags og komfortabelt bløde rygbeskyttere som på et splitsekund bliver hårdere for maksimal beskyttelse ved uheld.

Også på komfortsiden er der sket en del siden far var dreng.

I dag er samtaleanlæg helt almindeligt forekommende, og nogle hjelmproducenter er leveringsdygtige i styrthjelme med præinstalleret højttalere, bluetooth og andet.

Vi har set flere hjelmproducenter forsøge sig med enten indbygget bakspejl i styrthjelme, HUD display, indbygget kamera og/eller navigation og andre fikse gadgets. Flere af disse har været såkaldte crowdfunding projekter, hvor mere end ét projekt er løbet ud i sandet og de forhåndstilmeldte stod tilbage med skuffelsen i stedet for et reelt produkt. 

En Taiwan baseret producent har lanceret en spændende styrthjelm, som tilsyneladende er mere end blot luftkasteller.

Jeremy Lu og Younger Liang er grundlæggere af Jarvish som også er et crowdfunding produkt, men hvor andre har fejlet, har Jarvish allerede leveret 1000 styrthjelme, som det næste stykke tid under prøvekørsel af slutbrugere blandt både politi og gadekørere bruges til at høste erfaringer i den virkelige verden.

Mere end 1000 eksemplarer af Jarvish hjelmen testes inden officiel lancering 

Hjelmen produceres i to udgaver, hvor den billigste X model har indbygget 2k front kamera, højttalere og mikrofon.

Den dyrere fuldt udstyrede X-AR leveres derudover med bagudvendt kamera og stemmestyret head-up display (HUD) som kaldes frem og forsvinder på kommando.

Displayet kan blandt andet vise vejrudsigt, navigation, hastighed, telefonens opkaldslister og meget andet via funktioner i den tilhørende app til mobiltelefonen.

X-AR modellen kan optage 360 graders panorama view under kørslen da de monterede kameraer har ultra-vidvinkel.

Mange kender J.A.R.V.I.S assistenten fra Iron Man filmene og styrthjelmen her læner sig med stemmestyrede funktioner pænt op ad konceptet.

Jarvish leveres med 16GB hukommelse som kan udvides til 256GB, er fremstillet i letvægtsmaterialet carbon og er godkendt efter ECE 22.05, DOT og en række asiatiske standarder.

Jarvish forventer at lancere X modellen senere på året, men vi må vente til første halvår 2019 på modellen X-AR.

Prismæssigt forventes en udsalgspris på U$ 500,- for X modellen og U$ 1000,- for topmodellen når hjelmene bliver tilgængelige for offentligheden. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start