DIN historie om DIN motorcykel. MagaCin og 123mc
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DIN historie om DIN motorcykel

MagaCin søger dine private anmeldelser
Tommy Rønn
29/07-2016 kl. 15:00

MagaCin søger private anmeldelser af motorcykler. Det er altid spændende at læse forbrugernes personlige oplevelser med netop deres motorcykler. Dette giver ofte et nuanceret og grundig billede af en specifik motorcykel.

Vi som testpiloter bruger oftest kun 1-2 uger til test af en motorcykel, og vi tester oftest kun nye og moderne motorcykler. Dette er spændende for mange læsere, men de helt dybe og grundige anmeldelser kan vi naturligvis ikke lave grundet vores begrænsede tid i testdelen.

Derfor søger MagaCin nu anmeldelser fra private, der som minimum har ejet deres motorcykel et år, og som minimum har kørt 5.000 km på deres motorcykel.

Anmeldelserne kan sendes til [email protected], som naturligvis skal indeholde både tekst samt billeder af motorcyklen (Minimum 800×600 pixels). Vores skribenter tjekker naturligvis tekst for fejl og retter til om nødvendig.

Alle der får deres tekst publiceret vil modtage en lille erkendtlighed fra MagaCin efter publicering, og vi vil ikke afvise at tilbyde evt. dygtige skribenter efterfølgende freelance opgaver.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start