Godt vejr virker: masser af MC interesse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det må være vejret?

Kæmpe søgning på motorcykler, allerede før sæsonstart
Webmaster
01/03-2019 kl. 06:51

Det kribler i gashånden, når solen sådan bager over naturen, som ret beset burde være sneklædt nu, ikke sandt? Måske du allerede har taget presseningen af motorcyklen og gjort den klar – eller måske har du kørt hele vinteren?

Under alle omstændigheder ser interessen for motorcykler ud til at følge sidste års rekordsalg. For allerede nu kan der konstateres massiv interesse for motorcykler på 123mc. Her viser dugfriske tal ikke mindre end 22% flere søgninger end året før. Og konkrete henvendelser på motorcykler til salg er 20% over sidste år.

Det tegner derfor allerede nu til et godt motorcykelår igen – hvis vejret ellers holder bare nogenlunde. Så hvis du skal have skiftet motorcykel, er det godt at få den gamle sat til salg allerede nu.

Hvorfor den massive interesse? Måske en god økonomi i Europa generelt set, som giver økonomisk råderum til de ufornuftige gøremål, som Majestæten talte så varmt om. Men måske også noget så basalt som solskinsvejret og den milde temperatur. For indrøm det: da den motorcykel kørte forbi forleden, ville du ønske at det var dig der kørte på den. Hvis det da ikke var det?

Og lad os så få gang i den motorcykelsæson!

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start