Det går hurtigt for 123 og MagaCin - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det går hurtigt for 123 og MagaCin

På kort tid har 123mc og MagaCin vokset sig stærke
Tommy Rønn
30/06-2009 kl. 17:15

End ikke os som arbejder dagligt med 123mc.dk og MagaCin.dk, troede fra starten på den hurtige fremgang vi har været vidne til.

MagaCin.dk er nu danmarks mest besøgte redaktionelle MC internet side. Det månedlige læserantal er på MagaCin.dk, er nu flere end alle de andre MC internet sider har i fællesskab. Vi kan vi kun takke læsere og branchen for denne opbakning og tiltro.

For at følge efterspørgslen på MagaCin.dk, er Carsten kommet til som skribent. Carsten er stærk i motorsport og teknik. Der ledes p.t. efter flere kvalificerede skribenter.

123mc imponerer endnu mere. At denne side har kunnet tage kampen op mod de mere etablerede markedspladser er flot. En god del af branchens store forhandlere, får nu oprettet deres salgsemner, automatisk og dagligt, direkte på 123mc.

I nat når dagens opdateringer i salgsdatabasen kommer ind, er der stor sandsynlighed for 123mc, er markedspladsen med flest forhandlerannoncer her i landet.

Den succes for 123mc skyldes utvivlsomt at markedspladsen er forbeholdt motorcykler, og at den er helt gratis.

De eneste der ikke rigtigt har opdaget 123mc på salgssiden, er de private sælgere. Det tror vi på snart ændrer sig, efterhånden som de opdager det gratis alternativ, og det rygtes at 123mc er ved at blive forhandlernes foretrukne.

MagaCin.dk, 123mc.dk og Motorcykelforum.dk er alle private sider, der drives og ejes af en lille håndfuld motorcykelentusiaster. Det er klart at er hjertet med, før pengepungen, ender resultatet typisk anderledes. Siderne bliver gode, og ejerne går konkurs, men det må de bare leve med, i motorcyklismens interesse.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start