Ulykkestal for motorcykler i Danmark - farligt på MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det er farligt at køre motorcykel

Sådan hedder en ny kampagne til os motorcyklister fra Motorcykel Importør Foreningen
Tommy Rønn
01/06-2009 kl. 19:57

(Pressemedd. fra Kawasaki)

Vi fremsender hermed gode råd og farlige trafiksituationer for motorcyklister.  (Se folderen her)

Hvad gør branchen for at begrænse ulykkestallene. Vi kan oplyse følgende:

1 – OVERORDNET Overordnet set er det korrekt at de absolutte tal for trafikdræbte motorcyklister har været stigende og nu på samme niveau som for 10 år siden. Den totale park af motorcykler er også over de seneste 10 år steget til det dobbelte, hvorfor graden af farlighed for at køre MC faktisk er halvveret, men når vi fokuserer på de absolutte tal, har der desværre været en mindre stigning

2 – HVAD GØR VI NU OG HER FOR AT FORMINDSKE DE ABSOLUTTE TAL FOR TRAFIKDRÆBTE MOTORCYKLISTER Den autoriserede forhandler af Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha, Aprilia, Moto Guzzi, Harley Davidson, Ducati og BMW har nu på 3. sæson i forbindelse med salg af ny MC udstedt et gavekort på 500,- kr. til et køreteknisk kursus afholdt over 2 dage på FDM køretekniske anlæg i Jylland og på Sjælland. Der forventes i 2009 en fordobling af tilmeldinger til disse kurser.

3 – HVAD GØR BRANCHEN PÅ DEN POLITISKE FRONT Motorcykel Importør Foreningen, MIF har i 2008 haft møde med skatteministeren, hvor vi har fremført at branchen gerne i prisen på en ny MC ville inkludere et køreteknisk kursus til alle købere af ny MC under forudsætning at skatteministeriet ville friholde dette beløb for moms og registreringsafgift. Branchen afventer svar fra skatteministeren.

Nu er du blevet opdateret på hvad branchen blandt andet gør for at redde menneskeliv i trafikken. Der er megen mobilitet i et moderne samfund, og alvorlige ulykker er derfor desværre uundgåelige hvad enten det er på vej, i vand eller i luften at mobiliteten foregår. Vi forsøger i MC branchen at tage ansvar for at holde ulykker på vore produkter så langt nede som overhovedet muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start