Designer raket - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Designer raket

MV Agusta holder fanen højt
Carsten F. Olesen
11/11-2009 kl. 21:25

På trods af den seneste tids omtale vedrørende Harley Davidson’s salg af MV Agusta, og usikkerheden omkring firmaets fremtid, er det lykkedes MV Agusta at banke en imponerende stand op på årets EICMA messe.

Billeder af bagenden på en ny MV Agusta F4 har floreret på internettet, så publikum var forberedt på nyheden.

Reelle designændringer på modellen F4 er der ikke mange af, og ændringen fra runde til firkantede udstødningsrør er allerede almindeligt kendt. En morsom detalje er sidespejle med indbyggede spoilere.

Mest bemærkelsesværdigt er nedskalering af 1078cc motoren, så den nu holder sig lige under en liter. Indgrebet medfører dog ikke at maskineriet mangler kræfter, da der med den nye og mindre motor er 186hk til rådighed.

MV har desværre ikke tabt sig. Det er synd da den noget bedagede konstruktion aldrig har manglet kraft, men altid været for tung i forhold til klassens skarpe drenge.

Prisen er der ingen der endnu ved noget om, men den nye MV ender garanteret samme sted på prisskalaen som den gamle. Altså latterligt højt oppe.

Del med en ven

0 personer snakker om “Designer raket

  1. Hvor er det en skam at fremtiden tegner lidt mørk for MV, nu hvor HD har besluttet at sælge ud, for det er nok en af de (hvis ikke den) smukkeste maskine der findes på markedet. En skam man ikke har nok penge på pondusopsparringen 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start