MC marked: Der er NU motorcyklerne skal sælges
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Der er NU motorcyklerne skal sælges

MagaCin fik ret, nu starter brugtsalget
Allan Olesen
04/01-2012 kl. 14:30

Vi så det på www.123mc.dk i starten af 2011. Straks de værste tømmermænd havde lagt sig efter nytårsfesten, begyndte danskerne for alvor at søge motorcyklen til sommerens ture.

Det ser igen i år ud til danskerne, her straks fra årets start, vil ud og finde deres kommende motorcykler. Efter nytår er søgningerne på brugte maskiner steget, og gårsdagens ca. 30.000 var højeste antal søgninger de seneste 30 dage.

Hvis det går som seneste år på www.123mc.dk, vil dette tal stige daglig frem til ca. medio april, hvorefter det igen falder. Vi forventer dags-tallet når op over 100.000 når søgningerne topper.

Det betyder at danskerne søger deres motorcykler langt tidligere på året end før antaget. Ganske få år tilbage mente branchen at køberne begyndte deres søgninger ved sæsonstart i marts, men nu ved  branchen at sådan forholder det sig ikke. Køberne starter søgningerne langt tidligere. 

Har du en brugt motorcykel du ønsker solgt, er tiden derfor rigtig til oprettelse af salgsannonce.

Del med en ven

0 personer snakker om “Der er NU motorcyklerne skal sælges

  1. Mnjaeh, var det ikke fordi, at priserne var banket i bund, så…..
    Men det er absolut nu, man skal købe, hvis man har kontanterne. Der er mange desperate sælgere derude nu, der også godtager et "skambud".

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start