Den vil vi også have - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den vil vi også have

Honda fabrikkerne snyder os for en ultra fed retro
Tommy Rønn
11/11-2010 kl. 08:30

Honda Solo har eksisteret i nogle år, men har aldrig ramt det danske marked. Honda har de seneste år ikke haft de store traditioner for knallerter i Danmark, men Solo vil med garanti kunne genstarte trenden med Honda 4T knallerter.

Desværre er det ikke muligt for den danske importør at hjemtage modellen, da den ikke overholder vores emmisionskrav og derfor kun er godkendt på andre markeder.

Ungdommen idag vil være unikke, og det gøres næppe bedre end når de er placeret på en sådan Honda Solo.

For at gøre knallerten helt perfekt og unik til de unge, kan den leveres i et utal af farvekombinationer. Kunden bestemmer selv farver på stel, tank etc. Tælles alle farvkombinationerne sammen, ender det med 285 individuelle designs.

Solo vil med garanti også øge salget af Honda motorcykler. Mennesker er meget mærkeloyale, og starter ungdommen på en Honda, er der stor sandsynlighed for voksenlivet også bliver på en Honda. Så Honda, den vil vi have..

Bare en tanke. Honda Retro, i selvsamme design, som en 500cc enstamper. Nu synger musikken.

Er du ikke enig ? Honda Solo vil kunne friske trafikmiljøet op !

Del med en ven

0 personer snakker om “Den vil vi også have

  1. Der er sikkert mange Honda'er vi her i DK aldrig vil få at se, men kun læser om, ser på billeder, video osv., og det skyldes udelukkende den danske importør's manglende visioner, desangående. Fik vi en mere visionær importør med lidt spræl i (læs en anden importør), så ville sagen nok se anderledes ud.

  2. Så så MOTO, tal pænt om et gammelt hæderkronet konservativt familiefirma!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start