Moto Guzzi Audace - Et nye Guzzi design eventyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye Moto Guzzi

Moto Guzzi Audace sprænger designreglerne
Tommy Rønn
03/12-2015 kl. 17:30

Piaggio-gruppen fremviste på Eicma deres nyeste skud på stammen af klassiske cruisere og tourere. Den nye model hedder Moto Guzzi Audace, og er et sandt designstudie, fra en motorcykel-producent der helt tydelig tør gå egne veje, og derfor ikke bare følger tidens sikre udtryk blandt motorcykler. Det er der efter vores mening kommet et meget spændende design ud af i den nye Guzzi Audace.

Motoren er den kendte 1.380 ccm der også bruges i bl.a. Moto Guzzi California. I Guzzi Audace er motoren lidt frisket op, hvilket giver mere moment, men ved højere omdrejningstal.

Vi har tidligere prøvet California med 1.380 motoren, og må sande at dette maskinerum er særdeles velkonstrueret. At den store California også tilbyder flotte køreegenskaber, trods den velvoksne størrelse og egenvægt, lover godt for denne nye Guzzi Audace der genbruger mange dele fra California.

Moto Guzzi Audace sigter hårdt mod power-cruiser klassen. Det betyder at konkurrenterne hedder maskiner som Ducati Diavel, Yamaha V-Max og Suzuki VZ1800.

Nyd billederne og de solide data. Specielt de 131 Nm ved sølle 3.000 omdrejninger fortjener respekt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start