Den nye KTM Super Duke R - Teaser-video #2 frigivet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye KTM Super Duke R

Teaser-video #2 frigivet
CO
18/10-2019 kl. 11:54

Det er ikke mere end godt en uges tid siden, at du her på MagaCin kunne se den første teaser-video for en ny KTM Duke. Den første teaser-video blev lanceret under titlen #GET DUKED, og selv om KTM's spændende nyhed bliver præsenteret allerede om nogle få uger, d. 5. November ved verden største mc-messe EICMA i Milano – Italien, er den østrigske producent på banen igen med en opfølger til den første appetitvækker.

Se videoen herunder

Den første teaser-video gav glimt fra fremstillings processen, hvor brugen af eksklusive materialer og komponenter foranledigede berettiget forventning om, at teaser-videoen handlede om en ny KTM Super Duke. Efter frigivelsen af producentens seneste video, er vi nu mere overbeviste end nogensinde om, at vi får en ny Super Duke R at se på EICMA.

Performance orienterede indikationer

I videoen ser vi en pit-tavle bag en stak dæk, dækvarmere monteret for optimalt greb fra starten, en port der åbnes ved en pitgarage på et baneanlæg, og asfalttemperaturen der bliver målt og registreret.

Alt sammen indikatorer for en performance orienteret motorcykel, og hvad er så mere nærliggende end en ny ærkehertug med et R til efternavn.

Ærkehertugen får sandsynligvis adaptiv fartpilot

Der er endnu ingen tilgængelige detaljer, men den ny Super Duke R vil naturligvis være spækket med de lækreste komponenter og utvivlsomt udstyret med den mest moderne elektronik.

Modellen er forventeligt udstyret med et væld af elektroniske hjælpemidler af den aller mest moderne slags, og det er eksempelvis meget sandsynligt, at vi nu kommer til at se den første adaptive fartpilot monteret på en KTM motorcykel – en feature den nye Ducati Multistrada 1260 GT angiveligt også skulle få.

Spændende om 180hk grænsen overskrides

Den nuværende KTM Super Duke R er udstyret med en 1301cc V-twin der smider 177 hestekræfter og leverer et massivt moment på 141 N, hvor der er 140 Nm til rådighed fra 6.750 omdr.

Vi bliver ikke forbavset, hvis KTM Super Duke R i 2020 version også disker op med “forbedringer” på dette område, og måske sniger KTM sig i nu over 180 hestekræfter.

Får vi endnu en teaser video inden EICMA?

Vi ser frem til mere detaljerede informationer om 2020 KTM Super Duke R, og glæder os til at se modellen live ved EICMA i starten af November. 

Og måske endnu en teaser-video inden EICMA?

MagaCin følger som altid udviklingen nøje, så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start